Kripto para piyasasındaki dump’ın sebebi Asya!
Kripto para piyasasındaki dump’ın sebebi Asya!

İşte analistlere göre kripto para piyasasındaki dump’ın sebebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistler, Çarşamba günü borsada gerçekleşen büyük satışların, kripto para piyasasındaki dump’ın sebebi olduğunu söylüyor. Asya, Bitcoin’in ve kripto paraların ani fiyat düşüşünde büyük rol oynuyor gibi görünüyor.

Kripto para piyasasındaki dump’ın sebebi Asya!

Fiyat düşüşü, Tokyo Borsası’nın açılmasından kısa bir süre sonra başladı ve düşüşün başlangıcından bu yana kripto para piyasasından 16 milyar dolar silindi. Bloomberg’ten Yuji Nakamura Twitter aracılığıyla, Japon trader’larının fiyatları aşağıya çekerek, stoklarında beklenmedik bir şekilde büyük marj çağrıları yapmak için kripto para sattıklarını söylüyor. Dün, Dow Jones endeksi 832 puan düştü.

“Özkaynaklardaki küresel satış, gerçekten kripto para sektörüne yayıldı.”

Kripto muhabiri Joseph Young, Güney Kore ve Japonya’daki kripto para borsalarındaki büyük hacimlerin dump için makul bir açıklama olduğunu ekliyor. Kripto para ticareti ile uğraşan Hong Kong firması OSL’nin Başkanı Ryan Rabaglia, konuya yönelik şunları söylüyor:

Özkaynaklardaki küresel satış, gerçekten kripto para sektörüne yayıldı. Kripto paraların güvenli olduğu ve dünyanın geri kalanından bağımsız olduğu günler görünüşe göre geride kalıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin