İşte analistlere göre Ethereum’un bu hafta hedeflediği seviyeler
İşte analistlere göre Ethereum’un bu hafta hedeflediği seviyeler

İşte analistlere göre Ethereum’un bu hafta hedeflediği seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) fiyatı, ABD dolarına karşı 165 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir alım faizi buluyor.
  • Fiyat şu an yükseliyor ve 180 dolar ve 182 dolar civarında büyük bir direnç bölgesini test ediyor.
  • 4 saatlik ETH/USD grafiğindeki 176 dolar seviyesine yakın direnç gösteren büyük bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.
  • Analistlere göre, ortaya çıkan birkaç boğa belirtisi var ve bu durum 182 dolar direncinin üzerinde bir artışa işaret ediyor.

Ethereum fiyatı ABD doları karşısında olumlu işaretler gösterirken Bitcoin yükseliyor. Analistlere göre ETH, ana 180 ve 182 dolarlık direnç seviyelerini temizlediğinde dalgalanabilir.

Ethereum (ETH) fiyatı analizi

Geçtiğimiz hafta, ETH ABD dolarına karşı 180 dolarlık direncin yakınında reddedildi. Ancak, Bitcoin fiyatı iyi teklif olarak kaldı ve 10.500 dolarlık direncin üzerinde bir değer kazandı. Ancak, Ether 170 dolar seviyesinin altına ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saat) altına düştü. Dahası fiyat, boğaların durduğu 165 dolarlık destek alanını yeniden test etti.

165 dolar civarında bir salıncak düşük oluştu ve fiyat son zamanlarda yükseldi. ETH 175 dolar direncini ve son düşüşün %50 Fib geri çekilme seviyesini 183 dolar seviyesinden 165 dolar seviyesine düşürdü. Ayrıca, 4 saatlik ETH/USD paritesi grafiği üzerinde 176 dolara yakın direnç gösteren büyük bir düşüş eğilim çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Parite 175 dolar seviyesinin üzerinde pozitif bir önyargıyla işlem görüyor.

İşte analistlere göre Ethereum (ETH) fiyatının hedeflediği seviyeler

Şu anda ETH, son düşüşün %76,4 Fib geri çekilme seviyesine yakın işlem görüyor. Ek olarak, 180 dolarlık direnci ve 100 basit hareketli ortalamayı (4 saat) test ediyor.  Analistlere göre 180 dolar ve 182 dolar direnç seviyelerinin üstünde bir yükseliş varsa, daha fazla kazanım olabilir. Bir sonraki direnç, 188 dolar seviyesinin yanında, son düşüşün 1.236 Fib uzatma seviyesi 183 dolardan 165 dolara düşme seviyesine yakın. Öte yandan analistlere göre 182 dolarlık direncin üzerinde ters bir kırılma olmazsa, başka bir olumsuz tepki olabilir.

Ethereum Price Weekly Forecast ETH Chart

Hemen destek, 170 dolar seviyesinin altında, bunun altında fiyat 170 doları test edebilir. Yukarıdaki tablo, Ethereum fiyatının 175 dolar seviyesinin üzerinde birkaç pozitif işaret gösterdiğini açıkça gösteriyor. Boğaların 180 dolar ve 182 doların üzerinde bir çekiş kazanması durumunda analistlere göre, 190 ve 195 dolara doğru bir yükseliş eğilimi olabilir. Aşağı yönde ana destek analistlere göre, fiyatın yakın vadede düşmesine neden olabilecek 165 dolar seviyesine yakın.

  • 4 saat MACD: ETH/USD paritesi için MACD yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.
  • 4 saat RSI: ETH/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça üstünde ve yatay bir önyargılı.
  • Ana Destek Seviyesi: 165 dolar.
  • Ana Direnç Seviyesi: 182 dolar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin