Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!
Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!

6 analistten Bitcoin için yeni fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) bu yıl yeni seviyelere ulaşabilir. Bloomberg tarafından yayımlanan yeni bir makaleye göre, GTI Vera Yakınsama Sapma Göstergesi lider kripto para biriminin yakın gelecekte büyümeye devam edebileceğini gösteriyor.

Bloomberg analistleri: “Bitcoin bu yıl yeni zirvelere ulaşabilecek.”

GTI Vera Yakınsama Sapma Göstergesi, hareketli ortalama yakınsama sapmalarını (MACD) dikkate alır ve piyasadaki oynaklığı tespit etmeye çalışır. Bu şekilde, belirsizliği ortadan kaldırmak ve tahmin edilebilirliği geliştirmek mümkündür.  Buna ek olarak, Bloomberg Intelligence kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in küresel ekonomik belirsizliğe karşı bir değer ve korunma olduğunu gösterdiğini söyledi.

McGlone:

Bitcoin, altına benzer ve halving, varlık mülklerine olan talebin artmasının temel faydacısı olmaya devam etmeli. Olumlu makroekonomik temeller dayanıklılığa sahip görünüyor ve Bitcoin’i diğer kripto varlıklarından daha fazla ayırması gerekiyor.

Timothy Peterson: “Bitcoin 50.000 dolara ulaşacak.”

SFOX’un CEO’su Akbar Thobhani, Bitcoin’in piyasadaki güvenli bir varlık olarak varlığını da arttırdığını açıkladı. Birkaç gün önce, Bitcoin sırayla 11 bin ve 12.000 doları geçmişti. CoinMarketCap’e göre, 12.150 dolardan düşmesine rağmen Bitcoin, 11.850 dolara yakın bir fiyatla ve 211 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle işlem görmeyi sürdürüyor.

Tanınmış bir kripto ve türev analisti olan Tone Vays, Bitcoin’in 11.000 doları geçtikten sonra 12.000 dolara ulaşacağını öne sürdü ve bu 6 Ağustos’ta olan şeydi. Bitcoin’in bu yıl yeni seviyelere çıkabileceğini düşünen birkaç analist var. Bir kripto analisti olan Timothy Peterson, Twitter’da Bitcoin’in yeni zirveleri göreceğini ve önümüzdeki altı ayda %250’yi artacağını yazdı. Bu, kripto para biriminin sonunda 50.000 dolara ulaşabileceği anlamına geliyor:

Esasen daha az olan herhangi bir şey gerçek bir anormallik olur.

Michael Novogratz: “Bitcoin 40.000 dolara ulaşacak.

Galaxy Digital’in kurucusu ve eski hedge fon yöneticisi Michael Novogratz da Bitcoin’in piyasaya daha büyük yatırımcılar girdiğinde 40.000 dolara ulaşmasını beklediğini belirtti. Intercontinental Exchange (ICE) veya Fidelity Investments gibi daha büyük yatırımcıları mekana davet etmek için her şeyi yapan birkaç şirket var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin