Bir analist dünkü çöküşte Ripple'ı eleştirdi, ünlü XRP yatırımcısı sert yanıt verdi
XRP fiyatı nereye gidiyor?

İşte 2019’da Ripple fiyatını ay’a çıkaran fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), kripto ekosistemindeki en büyük isimlerden biri haline geldi. Ripple, dünyadaki tüm büyük bankalar için ortak olan standart bir ticaret protokolü haline gelmeyi taahhüt ediyor ve bu sayede e-posta kadar ucuz ve kolay para transferleri yapıyor.

Ripple (XRP)’ın avantajları

Ripple sayısız avantaja sahip. Toplam 100 milyar token arzı olmasına rağmen, Ripple şirketi emanete 55 milyar XRP koydu. Şirket 55 ay boyunca ayda 1 milyar XRP piyasaya sürüyor.  Küresel ödeme ağı RippleNet şu anda altı kıtada bulunan dünya çapında 40 farklı ülkeye ulaşıyor. Şirket, XRP ile talep üzerine likidite sağlamayı başardı ve ekositeme katılan ilk şirketler MercuryFX, Cuallix ve Catalyst Corporate Federal Credit Union oldu.

RippleNet ayrıca, hizmetlerine erişilmesini sağladıktan sonra popülerlik kazandı. Ripple’ın havale hizmetleri Santander’ın OnePay FX ve CoinOne Transfer’in Cross mobil uygulamalarının performansını artırdı. Müşteriler de Ripple teknolojisinin bir sonucu olarak azalan maliyetlerin avantajlardan yararlanıyor.

2019 yılında Ripple (XRP) fiyatı ne olacak?

2018’in sonunda Ripple bir yıl sonu incelemesi yayınladı:

2019’un Blockchain ve dijital varlıklara olan ilgi ve yatırımın artmasına yol açan yıl olacağını tahmin ediyoruz. Kritik bir finansal kurum kitlesinin küresel ödemeleri yönlendirmek için bu teknolojiye güvenmeye başladığı yıl ve bunun sonucunda paranın dünya çapında hareket etme biçimini değiştirmeye başlıyoruz.

Aşağıda XRP için tahminlerde bulunan önde gelen medya sitelerinin bir listesi yer alıyor:

  • FXStreet: Bu site XRP’nin, yıl sonuna kadar 3-5 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor.
  • Investing Haven: Bu web sitesi, 2019 için 20 dolar gibi yüksek bir tahminle XRP konusunda çok iyimser.
  • UsLifted: 2020’ye kadar XRP’nin 38.739.145.924 XRP’lik dolaşım arzıyla 22,79 dolar olabileceğini düşünüyor.
  • Oracle Times: Oracle Times, XRP’nin %2000’den fazla artış potansiyeli olduğunu düşünüyor ve fiyatın 5 doları vuracağına inanıyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin