Ethereum tabanlı altcoin’de önemli bir güvenlik açığı keşfedildi
Ethereum tabanlı altcoin’de önemli bir güvenlik açığı keşfedildi

Ethereum 12 Eylül fiyat görünümü: ETH kayıplarını hızlandırdı… Soluksuz düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 12 Eylül Fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün devam ettirdiği düşüş eğilimini yeni gün ile beraber hızlandırarak devam ettirdi.
  • Satışların hızlanması ile birlikte dün 200 dolar seviyesinde olan Ether, an itibarıyla 174 dolar seviyesinde bulunuyor.
  • Serbest düşüşe geçen Ethereum olumsuz gelişmelerin etkisiyle düşüşünü devam ettireceğe benziyor.

Ethereum son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 10’a yakın bir oranda büyük bir değer kaybı daha yaşadı. Bitcoin karşısında ise düşüş yüzde 9 oranında görülüyor.

Ethereum 12 Eylül fiyat hareketleri

ETH/USD paritesi grafiğini incelediğimizde ayı piyasası görünümde olan kripto para piyasasında Ether’in özellikle Eylül ayının başlaması ile ağır kayıplar verdiğini gözlemliyoruz. Öyle ki 300 dolardan başlayan düşüş bugün de devam ederek 170 dolara kadar ulaştı. Böylelikle Ethereum dolar karşısında bu aybaşından beri yaklaşık olarak yüzde 43 oranında değer kaybı yaşamış oldu.

Yeni gün ile birlikte soluksuz düşüşüne devam eden Ether’in bu görünümü oldukça negatif. Öyle ki hiç aralık vermeden devam eden bu düşüş ETH/USD paritesinin 150 dolar desteğine kadar inmesine neden olabilecek güçte gibi görünüyor.

Bu düşüşler ile geçen seneki değerinin de altına düşen Ethereum için toparlanma yönlü herhangi bir gelişme bulunmazken. Ethereum hakkındaki olumsuz gelişmeler Ether’in kayıplarının her geçen daha da derinleşmesini sağlıyor. Hem piyasada konuşulan Ether kısa pozisyonlarında rekor kırılması hem de çoğunluğu Ethereum tabanlı olan ICO’ların satış performanslarındaki azalma ve çoğundan istenilen verimin alınamaması Ether’i olumsuz etkileyen faktörlerin başında geliyor.

Bilindiği gibi Ethereum tokeninin bu denli değerli olması geçen seneki ICO başarısına odaklı olarak görüldüğünden bu başarının devamının gelmemesi ETH’nin dolar karşısında tersi şeklinde değer kaybına neden oluyor.

Yazım esnasında dahi 175 dolar fiyatından 168 dolara gerilemiş olan Ether’in bu düşüşünün nereye kadar süreceği piyasa tarafından merakla izleniyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin