Avrupa'nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, ETH/USD CDF işlemleri yapacak
Avrupa'nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, ETH/USD CDF işlemleri yapacak

İşte 2018’in en iyi 5 Ethereum pazarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisinden yararlanan merkezi olmayan pazarlar için parlak bir gelecek var gibi görünüyor. Ethereum endüstrisinde, çeşitli pazar yerleri şu an itibariyle sektöre damgasını vurmaya çalışıyor. İlginçtir ki, sadece iki Ethereum pazarı herhangi bir gerçek faaliyet gösteriyor.

En iyi 5 Ethereum pazarı karşınızda!

5- Totle

Totle pazar dApp, üst merkezi olmayan alışverişlerinin likiditesini toplar. Bu nedenle, doğrudan bir rakipten ziyade genel likiditeyi artıran bir toplayıcı görevi görmekle birlikte, merkezi olmayan ticaret çözümleriyle etkili bir şekilde rekabet edebilir. Geçtiğimiz 24 saat içinde, Totle platformunun combined 1,71 ETH hacmi için 23 aktif kullanıcısı vardı. Bu her şeyden öte umut verici, ancak işler ilerlemeyi başarabilirse.

4- Emoon

ERC20 tokenlerinin dApp’lar ve merkezi olmayan borsalar aracılığıyla birbirlerine karşı serbestçe işlem yapabilmeleri için çok güçlü bir odak noktası var. Emoon tokenleri CryptoKitties ve diğer projeleri destekler. Geçtiğimiz 24 saat içinde 0,2 ETH hacim oluşturan beş aktif kullanıcı ile platform bu kadar çekici olmamıştı.

3- OpenSea

Kripto koleksiyonları için birinci ve en büyük eşler arası pazar yeri olmaya çalışmak, OpenSea için en önemli öncelik. Projenin çok fazla değeri olmasına rağmen, gerçek bir etki yaratmadan önce aşması gereken uzun bir yolu var. Son 24 saat içinde 35 kullanıcı ile platforma gerçek bir ilgi var, ancak sadece 2,15 ETH değerinde bir hacim kaydedildi.

2- Auctionity

Bu özel platform, kripto koleksiyonları için dünyanın en büyük Blockchain müzayede evi olmak istiyor. Bu, gelecekte çok daha fazla Blockchain koleksiyonunun piyasaya çıkacağını onaylıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde 1,78 ETH’lik bir hacim ve bu zaman diliminde aktif 40 kullanıcı tabanına sahip. Gelecek için umut verici işaretler var, ama hala yapılması gereken çok iş var.

1- Decentraland

Çoğu kripto para meraklıları Decentraland projesine aşina ve pazar yeri kuşkusuz önümüzdeki aylarda çok fazla ilgi çekecek. Son 24 saatte 67 kişilik bir kullanıcı tabanıyla, 0 ETH’nin hacmi çok az anlam ifade ediyor. Aynı zamanda, platform çoğu zaman diğer birçok uygulayıcı gibi finansal kazanç ile ilgili olmadığı için, bu dönemde işlemleri büyük ölçüde üretiyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin