featured

İşte 2018’in en iyi IOTA cüzdanları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA’nızı saklamak için mobil veya masaüstü cüzdan mı arıyorsunuz? En iyi IOTA cüzdanları listemize bir göz atın ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin!

En iyi IOTA cüzdanları listesine göz atın!

IOTA, piyasadaki 1 milyar doları aşan en sağlam platformlardan biri. IOTA yatırımcıları ve kullanıcıları için güvenli bir cüzdan bulmak, en önemli şey. Sahte bir site veya cüzdan üzerinde yanılıyorsanız, IOTA’nızı bir göz açıp kapayıncaya kadar kaybedebilirsiniz. En iyi IOTA cüzdanları listesini şu andaki popülerlik açısından sizler içi sıralıyoruz:

4- Android için IOTA cüzdanı

Kripto para birimleri için mobil yaklaşımın sonunda ödeyeceği açık. Pek çok tüketici, gittikleri her yerde kripto paralarını yanlarına almak istiyorlar. IOTA örneğinde, Android için resmi cüzdan şu anda hala beta aşamasında. Birinin bekleyeceği tüm temel işlevleri sunar. Geçen yılın sonlarında bazı sert başlangıç ​​incelemelerine rağmen, bu cüzdan için bazı şeyler yavaş yavaş geliştirildi. Mobil cihazınızda IOTA’yı saklamanın bir yolunu arıyorsanız, official cüzdan kesinlikle dikkate alınmaya değer.

3- Nostalgia Light cüzdanı

Light cüzdanlar piyasaya çıktığında, dünyadaki her kripto para birimi gelişecektir. Bu türden cüzdanlar, tam bir ağ senkronizasyonu hakkında endişelenmenize gerek kalmadan ağa hızlı erişim sağlar. Nostalgia cüzdan PoW etkin bir sunucuya bir bağlantı gerektirir.

Yalnızca kullanıcı arayüzüne göre sıralansaydı, Nostalgia Light cüzdanı listenin en üstünde olacaktı. GUI cüzdanını ayarlamak veya başsız bir düğümü çalıştırmak çok farklıdır. Ayrıca, yukarıda bahsedilen Android cüzdanının rahatlığını sunmaz. IOTA’nın söz konusu olduğu herkes için bir cüzdan var, her şeyden önce bazı kurulum işleri gerekiyor.

2- Trinity cüzdanı

IOTA topluluğunun Trinity cüzdanı için çok yüksek beklentileri var. Oldukça ilginç bir çözüm ve farklı cihaz platformlarında da kullanılabilir. Şimdilik hala beta aşamasında, ancak temel işlevselliği otomasyona odaklanmış görünüyor. En iyi IOTA cüzdanlarının listesi yalnızca kullanıcı dostu olmasına dayanıyorsa, Trinity bir numara olacaktır. Ancak, cüzdan hala beta olduğundan, listemizde ikinci sırada yer alıyor.

1- IOTA GUI cüzdanı

Çoğu IOTA kullanıcısı, fonlarını her zaman güvende tutmak için geleneksel GUI cüzdanını seçecek kadar normaldir. Her ne kadar borsalar her zaman en popüler çözüm olmaya devam etse de, kripto para biriminin anahtarlarına sahip olmadığınızdan, gerçekten de fonları kontrol etmiyorsunuz.

Bu geleneksel GUI cüzdanı, günümüzde diğer tüm kripto para karşılığı ekosistemlerinde bulunanlara benzer. Bu cüzdan en iyi IOTA cüzdanlar listemizde bir numara. Çünkü son derece sağlam, en üst düzeyde güvenlik sağlar ve bir cüzdanın gerektirdiği tüm özelliklere sahip.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin