Bitcoin neden düştü? Düşüşü tetikleyen 3 temel sebep
Bitcoin neden düştü? Düşüşü tetikleyen 3 temel sebep

İşte 2 popüler analistten taze Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analistleri, önde gelen kripto para biriminin nereye gittiğinin potansiyel bir göstergesi olarak Bitcoin’in RSI’sına bakıyor. İşte 2 popüler analistten taze Bitcoin fiyat tahmini.

2 popüler analistten 2 çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

PlanB: “Bitcoin tarihsel olarak kitik bir ralliye hazırlanıyor.”

Ünlü bir analist BTC’nin şu anki RSI’sının dijital varlıkların yeni bir boğa piyasasının başlangıcında olduğunu öne sürdüğünü söylüyor. RSI veya göreceli güç endeksi, belirli bir varlık için fiyat hareketlerinin hızını ölçer. RSI tipik olarak 70’in üzerinde satın alınmış ve 30’un altında olduğunda fazla satılmış olarak kabul edilir. PlanB’e göre, RSI 50-80 alanına girdiğinde Bitcoin tarihsel olarak uzun vadeli bir ralliye hazırlanıyor. Şu anda, RSI 59’da. PlanB konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

RSI (göreceli güç endeksi) momentumu gösteren çok kullanılan bir göstergedir. RSI, RSI 50-80 bölgesine (yeşil) girdiğinde, Bitcoin boğa piyasası başlar ve RSI, 3+ yukarı hareket için bu aralıkta kalır. Ayı piyasalarında daha düşük bir aralıkta salınıyor.

Omkar Godbole Bitcoin için kritik fiyat seviyesini açıkladı

CoinDesk analisti Omkar Godbole, bugünün kapanış fiyatının önemli olduğunu söyledi. Ünlü analist 10.380 doların üzerinde hareket etmesi için Bitcoin’in hız kazanmasını bekliyor. Omkar Godbole konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin dün yükselen bir mum yaktı. Fiyatın 10.380 doların (mum yüksek) seviyesinin üzerine kapanması, daha güçlü bir alım baskısı oluşturacak ve BTC 11.dolara yükselecek. 10.822 doların üzerindeki yüksek hacimli bir hareket, günlük grafikte bir üçgen kopuşunu teyit edecek ve rallinin yeniden başladığına işaret edecek.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin