Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan sevindiren BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tahminleri tutan Anthony Pompliano, FED’in QE ile devam etmeyi ve 75 milyar dolar daha basmayı planladığını belirtti; bu  uzmana göre Bitcoin fiyatına artan bir talebi gösteriyor ve fiyatın yükseleceği anlamına geliyor.

https://twitter.com/APompliano/status/1174831469493178368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1174831469493178368&ref_url=https%3A%2F%2Fnews.u.today%2Fnews%2Fbitcoin-price-bound-to-surge-soon-experts-say-as-fed-reserve-to-print-75-bln-more-today

Pompliano’dan Bitcoin tahminleri: “FED Bitcoin’in roket yakıtı ve fiyatı daha fazla yükseltecek.”

Bu haftanın başlarında bildirdiğimiz gibi, ABD merkez bankası Federal Reserve, faiz oranını düşürdü ve QE girişiminin bir parçası olarak 53 dolar aldı.  Para ekonomiye daha fazla aktıkça daha ucuz hale gelir ve bu, Bitcoin’in fiat para birimlerinden daha istikrarlı olarak kabul edilmesinin temel nedenlerinden biridir.  Bitcoin volatil olabilir, ancak enflasyondan korunur, çünkü izin verilen miktardan daha fazla Bitcoin olamaz matematiksel olarak.

Cuma günü, ünlü yatırımcı ve Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, FED’in QE ile devam etmeyi ve 75 milyar dolar daha fazla para basmayı planladığını tweetledi. Anthony Pompliano’ya göre, bu gelişme  gelecek yılki halving ile birleştiğinde, BTC fiyatının yakında yükselebileceğine inanmak için daha fazla neden veriyor. Bu hafta başlarında, BitMEX CEO’su Arthur Hayes’ta, FED’in faiz kararı sonrası BTC’nin 20.000 dolara yükselmeye hazır olduğunu belirtti. Bu yılın başlarında, ECB’nin kantitatif gevşeme (QE) de yaptığı yaz aylarında, Anthony Pompliano bu eylemi Bitcoin için bir “roket yakıtı” olarak nitelendirdi ve Bitcoin halving yaklaşırken, herhangi bir QE’nin BTC fiyatının yükselmesine neden olacağını belirtti.

https://twitter.com/APompliano/status/1154509976372699136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1154509976372699136&ref_url=https%3A%2F%2Fnews.u.today%2Fnews%2Fbitcoin-price-bound-to-surge-soon-experts-say-as-fed-reserve-to-print-75-bln-more-today

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin