Istanbul Blockchain Women
İstanbul Blockchain Women, “Blockchain Use-Case” serisine başlıyor

İstanbul Blockchain Women, “Blockchain Use-Case” serisine başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kadınların Blockchain ekosistemindeki yerini görünür kılmak ve sağlamlaştırmak amacıyla kurulan İstanbul Blockchain Women etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Farklı sektörlerden ve farklı mesleklerden kadınları bu platformda bir araya getirerek cesaretlendiren, seslerini duyurmalarında öncü olan İstanbul Blockchain Women ekibi ING Inovasyon Merkezi iş birliği ile başlatılan “Blockchain Use Case” serisinin ilk etkinliğini 10 Ekim Perşembe günü 18.30’da gerçekleştirecek.

İlk buluşmanın konusu plastik atıkların tokenlaştırıldığı bir pazar imkanı sunan PlasticTwist projesi

PlasticTwist projesi günümüzün en önemli sorunlarından biri haline gelen dönüştürülmemiş plastik atık krizine farklı bir çözüm önerisi sunuyor. Aristoteles Selanik Üniversitesi öncülüğünde bir araya gelen Fransa, Almanya, İspanya, İsviçre, Hollanda ve Türkiye’den de TAGES şirketi bu atıkları katma değeri olan bir metaya Blockchain teknolojisini kullanarak dönüştürmeyi hedefliyor. Projenin lansmanı 10 Kasım’da 16. İstanbul Bienali’nin kapanışında gerçekleşecek.

TAGES kurucusu Leyla Arsan, İstanbul Blockchain Women Use Case meet-up serisinin ilkine, projenin detaylarını anlatarak eşlik edecek. Serinin Kasım ayında gerçekleştirilecek 2. toplantısındaki konuk konuşmacı ise BKM İş Geliştirme Direktörü Özge Çelik olacak. Detaylar için takipte kalın.

Etkinlik Programı:

  • 18.30 – 19.00 İkram&Networking
  • 19.00 – 20.30 İstanbul Blockchain Women – Blockchain Use Case Series: PlasticTwist
  • 20.30 – 21.00 Networking

Etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin