Ünlü milyarderden Bitcoin ve altcoin’lere yönelik yatırım tavsiyesi
Ünlü milyarderden Bitcoin ve altcoin’lere yönelik yatırım tavsiyesi

Ünlü milyarderden Bitcoin ve altcoin’lere yönelik yatırım tavsiyesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para milyarderi Mike Novogratz, altcoin’lere yatırım yapma stratejisi hakkında yeni bilgiler sunuyor.

Mike Novogratz: “Bitcoin ağırlıklı portföy iyidir.”

Eski hedge fon yöneticisi ve kripto yatırım bankası Galaxy Digital CEO’su Novogratz, CNBC’ye, Bitcoin’in bir değer deposu olarak kendini kanıtladığını söyledi. Novogratz, piyasanın kısa vadede daha da yükselmeden önce konsolide edeceğini düşünüyor:

8.800 doları tuttuğumuzu umuyordum. Grafik olarak, 8 bin doların konsolidasyon bölgesinde olacağını düşündüm. Şimdi onu kırdık, biraz daha düşük konsolidasyon açılıyor. Ancak hala orta vadede daha yükseğe geri döndüğümüzü düşünüyorum. Bitcoin’in kripto para birimlerinin geri kalanına göre üstün özellikleri olduğunu düşünüyorum. BTC’de dijital para ve değer deposu özelliği kazandı. Beklediğimiz şey kurumsal yatırmcı akını. Bu insanların Bitcoin almasını kolaylaştıracak.

Milyarder yatırımcı: “Ethereum’a da yatırım yapmalısınız.”

Novogratz’a göre, Ethereum ekosistem için birincil altyapı olarak ortaya çıkması en muhtemel kripto para. Novogratz’a göre, Ethereum Blockchain geliştiricilerinin sağlam uygulamalar geliştirmelerine izin veriyor. XRP ve bir bütün olarak altcoin piyasası hakkında soru sorulduğunda Novogratz, yatırımcıların haber yapan ve ivme kazanmış gibi görünen güçlü kullanım durumları olan kripto paraları aramaları gerektiğini söyledi:

Tüm bunlara risk sermayesi bahsi olarak bakmalısınız. Girişim oranları altı ila 10 yıl arasındadır. Neden Ethereum değerini korudu? Çünkü her şeyin üzerine inşa edildiği Blockchain haline gelme ihtimali en yüksek kripto ve inşa edilenin de değerleneceği bir değer deposu haline geliyor.  Bitcoin’in büyük bir yığınından oluşan bir portföyü severim. Biraz da Ethereum almalısınız. Ve sonra birçok riskiniz olacak. Bu tokenlerin geri kalanı fırsatçı. Onları harekete geçirecek haberler varsa, uzun süre bekleyeceğiz. Her seferinden yeniden portföyümüzü değerlendireceğiz ve haber eksikliğini görürsek kısa bir pozisyon alırız.

Mike Novogratz: “Çok iyi altcoin’ler çıktı. Dfinity, Algoric çıktı, Hashgraph çıktı.”

Novogratz, 2017 boğa koşusunda çok fazla kripto paranın piyasaya çıktığını söyledi. Ünlü milyarder, uzun vadede her bir kripto varlığının yatırım getirisini elde etmek için bir kullanıcı tabanına ihtiyaç duyacağına inanıyor:

Çok iyi protokoller çıkıyor. Dfinity, Algoric çıktı, Hashgraph çıktı. Bunlar kum havuzunda kimsesi olmayan büyük piyasa değerine sahip kripto paralar. Kum havuzunda insanlara ihtiyacınız var. Ekosisteminizde GSYİH almak için müşterilere, geliştiricilere, programcılara ve mühendislere ihtiyacınız var. GSYİH yok, fiyat yok. Benimsenme göstergeleri alır ve olumlu adımlar atarlarsa, fiyatlar artacak. Sonunda gerçek bir benimsenme elde edildiğinde, bu paraların bilgi işlem gücü için kullandıkları kripto paraların değerleneceğini düşünüyorum. Ancak aynı zamanda bir değer deposu da elde edecekler. Bu işler gerçekten toparlanınca güzel bir şey.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin