İsrail Merkez Bankası, DLT hakkında bilgi talep ediyor
İsrail Merkez Bankası, DLT hakkında bilgi talep ediyor

İsrail Merkez Bankası, DLT hakkında bilgi talep ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsrail Merkez Bankası temsilcilerinden oluşan bir ekip, Dağıtık Defter Teknolojisi (DLT) hakkında bilgi almak için resmi bir talepte bulundu.

Amacı, “Sanal Varlıkların Düzenleyici Koordinasyonu’nu” sağlamak olan ekip “İsrail finansal sistemi düzenleyicileri arasında işbirliği ve koordinasyonun yenilenmesi ve güçlendirilmesi için çalışacak.

İsrail Merkez Bankası yerel düzenleyicilerle birlikte çalışacak

Ülkenin merkez bankasının yanı sıra ekibin ülkenin Menkul Kıymetler Otoritesi, Maliye ve Adalet Bakanlıkları, İsrail Para Aklama ve Terör Finansmanı Yasağı Otoritesi ve diğer çeşitli yerel düzenleyici kurumlardan temsilciler içerdiği bildirildi.

Belge, yerel DLT endüstrisinin gelişmesinin önündeki engellerle ilgili bilgi talep ediyor. Metin, yerel DLT şirketleri, fon verenler, yatırımcılar ve sanal varlıklarla ilgilenen tüketiciler tarafından karşılaşılan problemleri açıkça araştırıyor.

Ayrıca ekip, sanal varlıkların kullanımında doğabilecek riskler ve DLT’nin finans endüstrisindeki fırsatları hakkında araştırmalar yapacak. Son olarak açıklamada ayrıca DLT’nin Kara Para Aklama (AML) ve terör finansmanı ile ilgili sorunların ele alınmasına nasıl yardımcı olabileceği de araştıracak.

Açıklamaya göre ilgili taraflar, 31 Aralık 2018 tarihine kadar ilgili birimlere bilgi vermeye davet edilirler.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin