Ethereum kurucu ortağı gündemi “2018’in kripto dibi” olarak nitelendirdi
Ethereum kurucu ortağı gündemi “2018’in kripto dibi” olarak nitelendirdi

Ethereum kurucu ortağı gündemi “2018’in kripto çöküşü” olarak nitelendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı olan Joseph Lubin, 21 Aralık’ta attığı bir tweette “2018’in kripto çöküşü” ifadelerini kullandı.

Lubin’e göre kripto pazarının en dip noktası “özellikle 4. ve 5. aşamadaki dostlarımız” olarak adlandırdığı endüstri medyası ve sosyal yorumcuların kriptoya “epik bir korku, belirsizlik ve şüphe” ile yaklaşmasıydı.

Twitter’dan açıklamalara devam eden Ethereum Blockchain tabanlı yazılım firması ConsenSys’in kurucusu, şirketlerin son zamanlarda önemli işten çıkarmalar yaptığını açıkladı:

ConsenSys hala sağlıklı ve yaklaşık dokuz ay önce başlayan önceliklerin ve faaliyetlerin yeniden dengelenmesini sağlayacak.

Lubin, Consensys’in Blockchain teknolojili bir inkübatör ve girişim şirketi rolünde projelere yatırım yapmaya devam ettiğini ve “ileriye dönük işlerimiz için temel olan” dahili projeler için çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Ethereum’un geleceği

Sonuç olarak Lubin, ConsenSys ve Ethereum’un geleceği konusundaki iyimserliğini yineledi:

Gökyüzü çökmüyor. Benim bakış açıma göre gelecek çok parlak. 2019’daki manzarayı benim gözlerimle görebilseydin, gölgeler giymek zorunda kalırdın.

Küresel çapta çeşitli endüstrilerdeki daha önemli işten çıkarmalara kıyasla, kripto para piyasalarındaki mevcut düşüşün ve ilişkili şirketlerdeki işten çıkarmaların nispeten iyi huylu olduğu belirtilenler arasında.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin