Ünlü trader bu altcoin için “hızlanacak” dedi ve bu seviyelere işaret etti
IRS, vergi kaçıranları tespit etmek için kripto alanında bu hamleyi yapıyor

IRS, vergi kaçıranları tespit etmek için kripto alanında bu hamleyi yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İç Gelir Hizmetleri (IRS), 2016 ile 2020 arasında en az 20.000 $ değerinde kripto ticareti yapan tüm ABD vergi mükellefleri hakkında Circle’dan bilgi isteyecek.

IRS bu hamleyi yapacak

Bir ABD federal mahkemesi, 2016 ve 2020 yılları arasında platformlarında en az 20.000 $ değerinde kripto varlıkları ticareti yapan ABD vergi mükellefleri hakkında tüm bilgileri alması ve Circle’a çağrı yapması için Internal Revenue Service veya IRS’ye yetki verdi.

Çağrı, “Poloniex LLC dahil olmak üzere tüm öncüller, yan kuruluşlar, bölümler ve bağlı şirketler” dahil olmak üzere Circle Internet Financial Inc. için geçerli olacaktır.

Adalet Bakanlığı’nın açıklamasına göre Yargıç Richard Stearns, “kripto para birimi kullanıcılarının federal vergi kanunlarına uymamış olabileceğine inanmak için makul bir dayanak” olduğu sonucuna vardı.

Belgede ayrıca IRS’nin “Circle’ın dijital para ticareti işiyle bağlantılı olarak herhangi bir hata yaptığını iddia etmediğini” belirtiliyor.

Bir Circle temsilcisi Law360’a “[celpleri] gözden geçiriyoruz ve tabii ki mahkeme kararına yanıt verirken IRS ile işbirliği içinde çalışmayı umuyoruz.” İfadesini kullandı.

Adalet Bakanlığı’nın Vergi Bölümü’nden Başsavcı David Hubbert şunları söyledi:

“Kripto para birimi ile işlem yapanlar, diğer vergi mükellefleri gibi vergi yükümlülüklerini yerine getirmelidir. Adalet Bakanlığı, kripto para birimi sahiplerinin adil vergi paylarını ödediğinden emin olmak için IRS ile çalışmaya devam edecek. ”

Circle, Ekim 2013’te Jeremy Allaire ve Sean Neville tarafından kuruldu ve ertesi yıl bir Bitcoin cüzdanı piyasaya sürdü. Daha sonra kripto ödeme uygulaması Circle Pay oldu. Circle, 2018 yılında, şu anda piyasa değeri açısından en büyük ikinci stabilcoin olan Coinbase ile ortaklaşa USD Coin’i piyasaya sürdü.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin