Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor
Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor

Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT’ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale, geçen hafta 5.5 milyondan fazla coin satın alarak XLM varlıklarını genişletti. Ayrıca MANA, FIL, BAT gibi diğer altcoinlere de yatırım yaptı.

Ethereum ve Stellar dahil olmak üzere altcoinlere yatırım imkanı sunan en büyük Bitcoin satın alma fonu, yakın zamanda yatırım ürünleri başlatılan 5.566.271 XLM ve diğer altcoinleri ekledi. İtibari para olarak bu tutar 2,532,167 $

Grayscale XLM, MANA, FIL, BAT, LINK satın aldı

Analitik platformu Bybt, 31 Mart’ta Digital Currency Group kurucusu Barry Silbert’e bağlı Grayscale Investments fonunun büyük kripto alımları yaptığını gösteriyor.

5.566.271 XLM, 7,290,372 MANA; 258,899 FIL; 1.396.356 BAT ve 65.670 LINK satın alındı. Tüm bu kripto paralar, yakın zamanda Grayscale varlık listesine eklendi ve ilgili kripto yatırım ürünleri başlatıldı ve yatırımcıların bu coinlere dayalı hisselere erişmesini sağladı.

1 Nisan itibarıyla şirket toplam 46 milyar dolar değerinde kripto paraya sahip. Buna 28 milyon dolar değerinde XLM, 38.5 milyar dolar Bitcoin ve 6.1 milyar dolar Ethereum dahil.

Grayscale bir günde 0,4 milyar dolar değerinde kripto satın aldı.

Bugün daha önce ABD’nin kapsadığı gibi, en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum erken saatlerde yükseldi.

Bitcoin, 60.000 $ seviyesini tekrar ziyaret etti ve 59.980 $ ‘a geri döndü. Ethereum, kendi rekorunu kırmaya yaklaşarak 2.000 $ ‘lık fiyat seviyesinin üzerine çıkmayı başardı: 2.036 $’ lık tüm zamanların en yüksek seviyesine 20 Şubat’ta ulaşılmıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin