Gholamreza Jalali: “ABD’nin ulusal para birimi olan dolara bağımlılık azaltılmalı.”
Gholamreza Jalali: “ABD’nin ulusal para birimi olan dolara bağımlılık azaltılmalı.”

İran yetkilisi Gholamreza Jalali: “Kripto paralar bize büyük fırsatlar sunabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İran’ın Pasif Savunma Teşkilatı’nın başkanı Tuğgeneral Gholamreza Jalali, kısa bir süre önce  ülkesinin ekonomik yaptırımların atlatılması amacıyla kripto paraları iyi bir şekilde benimseyebileceğini iddia ediyor.

Gholamreza Jalali: “ABD’nin ulusal para birimi olan dolara bağımlılık azaltılmalı.”

Jalali konuya yönelik şunları söylüyor:

Her ülkenin mali ve parasal sisteminde kripto para birimleri izlenemez, ancak uluslararası olarak bize büyük fırsatlar sunabilirler.

Tuğgeneral Jalali, İran’ın Pasif Savunma Teşkilatının başkanı. Devlet tarafından yönetilen Kanal 2 News’e konuşan Jalali açıklamalarına şunları ekliyor:

ABD’nin ulusal para birimi olan dolara bağımlılık azaltılmalı ve yerine başka bir para birimi gelmeli. Bunun için kripto para birimleri bize büyük fırsatlar sağlayabilir.

Jalali, devlet tarafından çıkarılacak bir kripto paranın gerekliliğini vurguluyor

Jalali, kripto paralara bütünüyle destek vermiyor. Ancak hükumetin kripto paraları ABD dolarının ve Amerikan ekonomik yaptırımlarının etkisini azaltmak için kullanabileceğini öne sürüyor. Aynı zamanda bu şekilde kripto paraların yararlılığının dezavantajlarından daha ağır basabileceğine kanaat getiriyor. Jalali, devlet tarafından çıkarılacak bir kripto paranın gerekliliğini vurguluyor.

En.mehrnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin