İran, Bitcoin madencileri için resmi bir tarife hazırlıyor
İran, Bitcoin madencileri için resmi bir tarife hazırlıyor

İran, Bitcoin madencileri için resmi bir tarife hazırlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İran otoriteleri tarafından kripto para birimi ve Bitcoin madencileri için getirilen bir tarife öngörülüyor. Tarife, İran Kabinesi’nden henüz resmi bir onay alamadı.

 Bitcoin madencileri onay bekliyor

İran Ekonomik Komisyonu kısa bir süre önce İran’ın Mali Mahkemesi tarafından bildirildiğine göre kripto para madencileri için bir tarife planı hakkındaki ayrıntıları kesinleştirdi.

Belirlenen tarifeler, İran Kabinesinden onay bekliyorlar. Spesifik fiyatlandırma açısından, henüz ayrıntılar mevcut değil ancak fiyatın piyasa faktörlerine bağlı olduğu belirtildi. Yani Basra Körfezi’ndeki yakıt fiyatlarına göre birim fiyatı hesaplanacak.

İran Elektrik Endüstrisi Sendikası başkanı Ali Bakhshi, daha önce bir söyleşide, kripto para birimi madencileri için kilovat saat başına 0,07 dolar olması için fiyat önermişti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin