IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

IOTA’nın endüstri pazarı lansmanı gelecek dönemlerde coine fayda sağlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA kısa süre önce endüstri pazarının piyasaya sürüldüğünü açıkladı.  Bu son gelişme, dikkatleri yeniden tokenin üzerine çekebilir. Coin, son 30 gün içinde fazla ilerleme kaydetmedi, ancak gelecek haftadan itibaren rotasını yukarı yönlü olarak değiştirebilir. Bu hafta, IOTA fiyatı 0,30 doların üzerine çıkarak iyi bir büyüme kaydetti ve yükseliş potansiyelini koruduğu görülüyor.

IOTA fiyat istatistikleri

An itibarıyla IOTA tokeni fiyatı, 0,28 doları buldu ve son 30 günde yüzde 16’nın üzerinde bir artış kaydetti. Token değeri son bir ayda üssel olarak 0,24 dolardan 0,28 dolara yükseldi ancak yukarı yönlü hareket ancak 16 Eylül’den sonra daha dik bir ivmeyle hareket etti. Dün, MIOTA değeri 0,30 dolara kadar yükseldikten sonra hafif bir düzeltme ile 0,28 dolar seviyelerine kaydı.

Son 30 günde, MIOTA’nın kaydedilen en yüksek değeri 0,31 dolar ve son 90 gün içinde ise 0,48 dolardı. Kripto para önümüzdeki aydan itibaren bu aralık arasında hareket edebilir.

IOTA bu yıl nispeten sakin fiyat hareketleri gördü. Coin, yıla 0,35 dolardan başladı ve 0,48 dolarda zirve yaptı. Buna göre kripto paranın şu anda değerinin altında işlem gördüğü söylenebilir. MIOTA tokenin tüm zamanların en yüksek değeri ise 5,69 ABD doları. Ve önümüzdeki 2 yıl içinde bu değere yakın olabilir.

Mevcut senaryo IOTA tokeni için çok umut verici görünmese de, kripto paranın geleceğe yönelik sağlam bir projeye bağlı olduğu biliniyor. Dolayısıyla, kripto para portföyünde bulunması gereken sağlam altcoinlerden biri olarak görülüyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin