Ünlü yatırımcı çarpıcı Bitcoin tahminini yineledi! Hedef 250 bin dolar
Bitcoin (BTC) Fiyatı 36 Ayda yüzde 3,400 yükselir mi? CNBC analistleri değerlendirdi

Bitcoin (BTC) fiyatı 36 ayda yüzde 3,400 yükselir mi? CNBC analistleri değerlendirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yıllardır Bitcoin ve kripto para topluluğunun içindeki ve dışındaki önde gelen yatırımcılar, kripto pazarının geleceği hakkında tahminler ve analizler yapıyorlar. Çoğu zaman birçok karamsar, belirsizliği temel alıyor

Bu tahminlerin en göze çarpanlarından biri, Silikon Vadisi’nin en önde gelen girişim kapitalistlerinden ve Skype ve SpaceX’ten Tesla gibi şirketlerin ilk yatırımcılarından Tim Draper’a ait. Draper, özellikle, ABD hükümeti tarafından yapılan bir açık artırmada milyonlarca dolar değerinde lider dijital varlık satın alarak, beş yıl önce ilk Bitcoin’ini satın aldı.

Tim Draper tahminini yineliyor

Draper, bir yıldan uzun bir süredir, BTC fiyatının, 2022’nin sonuna veya 2023’ün başına kadar, bugünkü 7.200 dolarlık fiyatın % 3,400’ün artışla 250.000 dolara çıkacağını söylüyor.

Bu çıkıştan önceki raporlara göre, efsanevi yatırımcı, son zamanlarda Yahoo Finans röportajında ​​bu tahmini, “kalitesiz” olarak adlandırdığı fiat paraları kullanmanın (kalitelerine atıfta bulunarak) mantıksız, kontrol edilebilirliklerini, şeffaflık eksikliğini öne sürerek destekledi.

Amerikalı yatırımcı, en parlak geliştiricilerin, mühendislerin ve akademisyenlerin çoğunun dijital varlıklar üzerinde çalıştığını iddia ederken, Draper zamanla fiattan kriptoya büyük bir sermaye geçişi olabileceğini düşünüyor. Bunu şöyle anlatıyor:

 Benim inancım, bir süre boyunca kripto para birimlerinin fiat para birimlerinin yerine geçmesidir. Bu, şu an sahip olduğumuzdan 1000 kat daha yüksek olurdu.

Fakat bu Bitcoin tahminine katılanlar var mı?

CNBC, 2022 Bitcoin duygusuna göre 250.000 dolar tahminini değerlendirdi

CNBC’nin uzun süredir kripto yatırımcılarına ve sektörü çevreleyen tartışmaya ev sahipliği yapan “Fast Money” programı, kısa bir süre önce Draper’ın uzun süredir devam eden 250.000 dolarlık tahminini, masaya yatırdı.

Kripto varlıklarına ve blockchain yatırımlarına odaklanan bir yatırımcı olan Brian Kelly, BTC’nin uzun vadeli logaritmik büyüme kanalına bakarsanız, varlığın sekiz yıldır ticaret yaptığı kanalın üst sınırının 2022-2023’e kadar 200.000 dolarlık menzil olduğuna işaret etti. Bu kanalın önemi ve Bitcoin’in yıllardır onunla etkileşime girdiği gerçeği göz önüne alındığında, teknik olarak konuşmanın, tahminin gerçeğe dönüşme olasılığını oldukça yükseltiyor.

Temeller ve tarihsel eğilimlere gelince, CNBC analistleri de, kripto para biriminin büyük ölçüde oynaklığıyla bilinmesi nedeniyle, son tahlilde 2022 yılına kadar 250.000 dolarlık bir Bitcoin için olabileceğini savundu.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin