IOTA ve AKITA işbirliği ile IOTA Lab’i başlattı!
IOTA ve AKITA işbirliği ile IOTA Lab’i başlattı!

IOTA ve AKITA IOTA Lab’i başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda IOTA, sadece IOTA cüzdanı gibi halihazırda kurulmuş olan sistemlerine yeni özellikler getiriyor değil, birçok STK ile işbirliği de yapıyor. IOTA’nın “IAMPASS” lansmanı, Biometrics ve Blockchain’in işbirliğiyle yeni lansmanlarından biriydi. IOTA, ortaklarından biri olan AKITA tarafından desteklendi. Onlar Tangle üzerinde çalışıyor ve onların kriptolarını başarıyla dağıtıyor. IOTA ve AKITA işbirliği ile IOTA Lab’i başlattı!

IOTA ve AKITA işbirliği ile IOTA Lab’i başlattı!

AKITA, dağıtık defter teknolojisi (DLT) odaklı bir startup. Amacı DLT’yi somutlaştırmak. AKITA şu anda kavramlar kanıtı (PoC)’nın uygulanmasına odaklanıyor.  Bir startup ​​olarak,  AKITA inanılmaz derecede çeviktir ve işlenmemiş prototipleri, mümkün olan en kısa sürede, bürokrasi olmadan gerçek üretime dönüştürebilir. IOTA, konuya yönelik şunları söyledi:

IOTA Lab, AKITA tarafından yönetilen ve sizin tarafınızdan şekillendirilen ekosistem tarafından finanse edilen açık bir topluluk planı projesi olacak!

AKITA’nın amacı DLT’yi somutlaştırmak

AKITA, Singapur ve Asya’da yerleşik. Avrupa topluluğunun yanı sıra piyasaya da bağlı. Rolleri, IOTA Tangle’nin kesintisiz ve somut bir plan olması gibi, DLT’yi daha spesifik kılmak. Bu yüzden zaten IOTA’ya dayanan birkaç PoC oluşturdular. SmartWatch Pulse Sensor data, Weather Sensor Data with XDK, Weather station, Raspberry Pi ve IOTA Data MarketPlace’deki Arduino birkaç iş örneğidir.

AKITA, çalışmalarını istikrarlı ve profesyonel bir ortamda sürdürmek için, şu anda IOTA ve gelişimi ile ilgilenen tüm farklı paydaşlar için mükemmel bir alan araştırıyor. AKITA ekibi, günlük yaşamı etkileyecek, gerçek hayattaki uygulamaları birlikte oluşturabilecek, test edebilecek ve geliştirebilecek insanlar arıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin