Seçim gününde CME’deki Bitcoin vadelileri uçuşa geçti!
Seçim gününde CME’deki Bitcoin vadelileri uçuşa geçti!

Bitcoin vadelileri rekor seviyelere ulaştı! Bitcoin ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri haftasonu elde ettiği kazanımları elde tutamadı ve Pazartesi günü itibari ile düşüşe geçti. Bitcoin vadelileri ise tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Bitcoin vadelileri rekor seviyelere ulaştı!

Geçtiğimiz Pazar günü Bitcoin, 7.769 dolara kadara yükseldikten sonra, bugün geçtiğimiz haftanın büyük bir bölümünü etrafında geçirdiği seviye olan 7.500 doların altına geri döndü. Geçen hafta volatilite cephesinde sessiz olmasına rağmen, bir numaralı kripto paraya olan ilgi azalmıyor. Dünyanın en büyük vadeli işlem borsalarından biri olan CBOE’nin kıdemli eğitmeni Peter Lusk, konuya yönelik şunları söyledi:

CBOE’de Bitcoin vadelileri hacmi önceki haftaya oranla büyük bir artış kaydetti. Pazartesi ABD’de tatil günüydü. Bu yüzden borsa kapalıydı. Ancak Salı günü front-month sözleşmeleri 8.373 sözleşme ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin vadelileri rekor seviyelere ulaştı!
Bitcoin vadelileri rekor seviyelere ulaştı!

Bitcoin ne durumda?

Kısaltılmış haftada bile, günlük ortalama hacim haftada 4.490 sözleşmeden 5.755 kontrat oldu. Salı günü Bitcoin fiyatı, 7.100 dolar seviyesine geriledi buradan destek alarak takip eden günlerde 7.700 dolar seviyesini aştı. Borsanın son iki gününde ise hacim verileri sırasıyla 3.036 ve 3.159 olarak gerçekleşti. Bitcoin yazım sırasında %2,5 oranında artışla 7.626 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Marketwatch

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin