IOTA, stake ödüllerine sahip Shimmer ağını başlattı!
IOTA, stake ödüllerine sahip Shimmer ağını başlattı!

IOTA, stake ödüllerine sahip Shimmer ağını başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA Vakfı, IOTA’nın büyük ağ yükseltmelerinin kamu tarafından onaylanmasını sağlamak için yerel bir token SMR ile teşvik edilmiş Shimmer’ı piyasaya sürdü. Shimmer’ın lansmanı, bahis ödüllerinin tanıtımına paralel olarak gerçekleştirilecek. IOTA sahipleri tokenlerini ilk kez doğrudan Firefly cüzdanında stake edebilecekler. Ayrıca Pırıltılı tokenler şeklinde ödüller kazanabilecekler.

IOTA’nın tamamen merkezi olmayan bir program olma hedefi doğrultusunda, Shimmer aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok düzeltme sundu:

  • Programlanabilir çoklu varlık defteri,
  • Akıllı Sözleşmeler,
  • Parçalama ve daha fazla optimizasyon.

IOTA Vakfı Kurucu Ortağı ve Başkanı Dominik Schiener şu açıklamalarda bulundu:

Shimmer’ı başlatmak, ekibimiz tarafından IOTA ile merkezi olmayan sisteme giden yolu daha da hızlandırmak ve güvence altına almak için kolay bir karardı. Polkadot‘un başarısında gördüğümüz gibi, Shimmer ağı, iddialı geliştirme yol haritamız için kamu desteği isteyen, teşvik edilmiş bir evreleme ağı olarak sunuldu. Shimmer, geliştirici topluluğu için gerekli ödülleri içeren bir yenilik test ortamı sağlayacak. Bunlar arasında yıldırım hızında işlemlere sahip DeFi, sınırsız miktarda tokenleştirme olanağı, ücretsiz akıllı sözleşmeler veya ticaret maliyeti olmadan oluşturulabilen NFT’ler yer alıyor.

Shimmer ile birlikte topluluğun artık denetlenmiş ve tamamlanmış ürün sürümlerini beklemesi gerek kalmadı. Yenilik, uygulama katmanında DeFi aracılığıyla gerçekleştirildi. Ancak, çok zincirli akıllı sözleşmeler, gelişmiş çıktı türleri, parçalama ve sorunsuz tokenleştirme gibi işlemler protokol katmanındaki yeni özelliklerle gerçekleşecek.

Topluluk, Shimmer tokeni tarafından desteklenecek olan Shimmer ağı üzerinde tam kontrole sahip olacak. Shimmer token sahipleri, tokenlerini stake ederek en az %8 APY kazanabilirler. Ağın kullanımının, gelecek yılın başında halka açık token dağıtımını tamamladıktan sonra başlayacağı belirtildi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin