IOTA, Nordic Semiconductors ve NTNU Universitesi kripto dünyasında genişlemeye devam ediyor

IOTA, Nordic Semiconductors ve NTNU Universitesi ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA, Nordic Semiconductors ve NTNU Universitesi ile bir ortaklık kuruyor. Ana amaç, IOTA’nın Tangle sistemini geliştirmek için bilinen platformunu kullanarak bir veri pazarı oluşturmak. Bu ortaklık ile şirket, popülaritesini ve uygulamalarını artıracak.

Düşen piyasaya rağmen IOTA büyümeye devam ediyor

IOTA, kripto para piyasasında genişlemeye devam ediyor. Bu sene kripto fiyatları düşüyor, ancak bu IOTA’nın büyümeye devam etmesi önünde bir engel değil. Bu proje ile IOTA teknolojisinin gerçek dünyadaki uygulamalarını arttırması mümkün olacak.

Bu yeni platformla, şirketler gelecekteki veri alışverişini ve veri ticaretini simüle edecekler. Bu bağlı cihazların, web üzerinden gerçek zamanlı paylaştıkları veriler için sıfır ücretli yöntem kullanılacak. NTNU öğrencileri bu ortaklık hakkında şu yorumda bulundular:

Öğrenciler olarak, bu tür projeleri çok takdir ediyoruz, çünkü bizi farklı çözümleri denemeye zorluyor ve hatalardan ders alıyoruz. Nordic Semiconductor, Bouvet Norveç ve IOTA Vakfı’na harika bir öğrenme platformu ve işbirliği sağladığı için çok teşekkür ediyoruz.

Nordic Semiconductor, ultra düşük güçte kablosuz Sistem-on-Chip (SoC) konusunda uzmanlaşmış bir yarı iletken şirket. Ayrıca, firma 2.4 GHz ISM bandı için bağlantı cihazlarıyla çalışır. Odaklandıkları ana alanlardan biri de güç tüketimi.

Sirin Labs'in IOTA'yı bırakması ardından en düşük seviyeyi gördü!

IOTA, Nordic Semiconductors ve NTNU Universitesi kripto dünyasında genişlemeye devam ediyor

IOTA Vakfı ve Nordic Semiconductor, gelecekteki projelerde işbirliği yapmaya devam edecek. Aynı zamanda bu proje, IOTA, NTNU ekibini, IoT ve Blockchain teknolojisiyle ilgilenen diğer öğrencileri de kapsayacak. Projenin iş durumu, farklı alanlardan hava kalitesi verilerini toplamak. Toplantı salonları, otobüs durakları, derslikler ve kafeler verinin toplanacağı yerler arasında bulunuyor. Veriler toplandıktan sonra şirket bunu açık bir pazar oluşturup satmayı hedefliyor.

İlgilenen alıcılar, yerel yönetimler, rakipleri, yerel kullanıcılar, organizasyonlar, yasal yetkililer, bilim adamları ve hava kalitesini ölçmekle ilgilenen diğer aktörler. Bu sayede Blockchain teknolojisini kullanarak verileri toplamak ve veri bütünlüğünü korumak mümkün hale gelecek.

IOTA fiyat grafiği
IOTA fiyat grafiği

IOTA fiyatında son durum

IOTA şu anda, CoinMarketCap’a göre 0,41 dolardan işlem görüyor. 1,142 milyar dolar piyasa değeri ile 12. en büyük kripto para birimi konumunda bulunuyor. Bu ortaklık açıkça şirketin kripto dünyasında genişlemesine yardımcı olacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin