Spencer Bogart: “Bitcoin insanların yapamayacakları şeyler yapabilir.”
Spencer Bogart: “Bitcoin insanların yapamayacakları şeyler yapabilir.”

Bitcoin (BTC), altın ve ABD Hazine bonolarını bile solladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski ABD temsilcisi ve üç dönem başkan adayı olan Ron Paul, Twitter’da Bitcoin (BTC) parasını da konu alan bir anket yaptı. Bu anket Bitcoin’in diğer varlıklara üstünlüğünün ve popülaritesinin yeni kanıtı!

Bitcoin (BTC) mi diğer kıymetli madenler mi?

Paul, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında şu sözlere yer veriyor:

Zengin bir insan sana 10.000 dolar verir. Hediyeyi hangi varlık türünde kabul edeceğinizi seçersiniz. Ama bir kural var: Hediyeyi 10 yıl boyunca seçtiğiniz varlık türünde ona dokunmadan saklamanız gerekiyor. Hediyeyi hangi varlık türünde kabul edersiniz?

Yazım zamanında Paul’un anketinde, Bitcoin oyların %50’i ile lider konumunda. Altın oyların %37’sini, 10 yıllık ABD Hazine bonoları %11’unu, Federal Reserve ise %2’sini elinde tutuyor.

Bitcoin’in son iki gün içindeki %12’lik düşüşüne rağmen, anket sonuçları büyük ölçüde Paul’un hayran kitlesini yansıtıyor. Ayrıca lider kripto para biriminin popülaritesini arttırıyor. Paul, Haziran ayında yayınladığı bir makalesinde, ekonominin hükumetin içinde ve dışında bir bireyler ve özel çıkarlar topluluğu tarafından yönetildiğini ve aldatıcı politikanın yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olabileceğini söylüyor.

Paul, kripto para ve kıymetli madenlerin vergisiz olmasını savunuyor

Paul makalesinde kripto para birimleri ve değerli metaller arasındaki ilişkiyi detaylandırmaya devam ediyor ve şunları söylüyor:

Blockchain teknolojisini kullanan bir kripto paranın ve bir altın standardının seçim yapmaktan ziyade birlikte var olabileceği düşünülebilir. Verimlilik nedeniyle belirli işlemler için farklı para birimleri kullanılabilir.

Ekim ayında Paul, kripto para ve kıymetli madenlerin vergisiz olmasını savundu. Paul’e göre, FED yakında yeni bir durgunluğa neden olacak ve alternatifler için vergi muafiyetleri oluşturacak.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin