IOTA
IOTA neden değerinin çok altında bir proje olarak görülüyor?

IOTA neden değerinin çok altında bir proje olarak görülüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğa algısı kripto para piyasalarında tekrar yükseliyor gibi görünüyor. Bitcoin (BTC) 4000 doların üzerine çıktı ve çoğu altcoin, yıl boyunca yaşadığı kayıplarının bir kısmını geri aldı. Bu momentum ayın sonuna kadar devam ederse, piyasanın bireysel segmenti arasında olumlu duygular artabilir ve bu motivasyon, yeni bir yükseliş dalgasına yol açabilir.

Bunun nedeni, pazarın büyük ölçüde depresyonun nedeninin bir parçası olarak, 2018’de kriptoda bireysel yatırımcı ilgisinin düşük kalması. Pazarın üstünden para kaybettikten sonra çoğu kişi kriptoya olan ilgisini kaybetti. Bununla birlikte, tüm diğer tokenlerde olduğu gibi, piyasada sürekli bir yükseliş sinyalleri oluşursa, perakende ilgisi artış gösterebilir. Bu durum, mevcut fiyatları piyasadan daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip altcoinlere yatırım için büyük bir fırsat sunuyor.

IOTA genel olarak potansiyeli yüksek bir proje olarak görülüyor

Bu pazarda potansiyeli yüksek olduğuna inanılan kripto paralardan biri ise özellikle güçlü kullanım durumundan dolayı IOTA (MIOTA). Blockchain gelişmeye devam ederken, spekülasyon, büyümenin itici gücü olarak var olmaya devam edecek gibi gözüküyor. 2017’nin spekülatif dalgası, ilk kez yeni teknoloji hakkında bilgi edinme heyecanıyla gerçekleşti. Bu yüzden yatırımcılar, ortaya çıkan her projeye para atıyorlardı. Bugün pazar çok farklı. Mevcut coşku ortadan kalktı ve piyasa daha ağır hale geldi. bu da ICO pazarının neden öldüğünün ana nedenleri arasında yer alıyor.

IOTA trilyon dolarlık IoT pazarında faaliyet sürdürüyor

Bu aynı zamanda, 3 gün önce yükseliş ivmesinin başlamasından bu yana temel olarak güçlü altcoinlerin neden çift haneler kazandığını açıklıyor. IOTA (MIOTA) şu an en güçlü temellere sahip altcoinlerden biri konumunda. IOTA, trilyon dolarlık IoT pazarında ilerlemeye devam ediyor. Ve şimdiden otomobil endüstrisini kazanıyor. Otomobil endüstrisinin bir sonraki aşamasını sunan otonom araçlarla, IOTA’nın bu pazardaki büyüyen ortaklıkları, akıllı araçların geliştirilmesinde büyük bir rol oynadığını görebilir. Bu, IOTA için büyük bir büyüme hamlesi olarak görülebilir.

IOTA (MIOTA) piyasadaki güçlü kullanım durumunun üstesinden geldiğinde, geleceğin Blockchain’inin karşılaşacağı sorunlara zaten çözüm getirmiş olacak. Örneğin, kuantum bilgisayarlar gerçekliğe yaklaşmaya çok yakın olabilir ve Blockchain için güvenlik açıkları oluşturacaktır. IOTA, yeniden kullanılamaz adresler kullanarak bu duruma bir çözüm getirebilir.

Aslında, yeniden kullanılabilir olmayan adresler, kuantum bilgisayarlar norm haline geldikten sonra, Blockchain ekosistemindeki norm olabilir. Bu, IOTA’ya bu cephede bir başlangıç ​​sağlar ve yaygın kullanım şansını artırır. IOTA (MIOTA) ayrıca, DAG teknolojisiyle çalışıyor. Ve bu da onu sonsuz ölçeklenebilir hale getiriyor. Bu önemli bir özellik. Çünkü IOTA’yı (MIOTA) merkezi sistemlerle etkin bir şekilde rekabet etmek ve kazanmak için iyi bir konuma yerleştiriyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin