Ontoloji (ONT) ve CertiK ortaklık kurdu
Ontoloji (ONT) ve CertiK ortaklık kurdu

Binance Ontoloji (ONT) için yeni işlem çifti ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance Ontoloji (ONT) için platformuna ONT/USDT işlem çiftini eklediğini açıkladı. Ayrıca Binance Ontoloji’nin ana ağ ve token geçişini destekleyeceğini de belirtti.

Binance Ontoloji (ONT) için platformuna ONT/USDT işlem çiftini ekledi

Binance resmi internet istesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance ONT ana ağ ve token geçişini destekleyeceğini doğrulamak ister. ONT kullanan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri ele alacağız. Takasın 30.06. 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Binance ayrıca ilgili ONG’yi tüm ONT sahiplerine aylık olarak dağıtacak. Binance ayrıca 08.06.2018 saat 7:00 (UTC)’de ONT/USDT ticaret çiftini işleme açacak.

Ontoloji yazım sırasında %3,1 oranında düşüşle 8,31 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ontoloji şu anda 1,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 19. sırada yer alıyor.

Binance Ontoloji (ONT) için yeni işlem çifti ekledi
Binance Ontoloji (ONT) için yeni işlem çifti ekledi

Ontoloji (ONT) nedir?

Ontoloji, yeni nesil bir kamu Blockchain projesi ve dağıtılmış bir güven işbirliği platformu. Ontoloji, bir dizi eksiksiz dağıtık defter ve akıllı sözleşme sistemleri içeren yeni yüksek performanslı kamu engelleri sağlar. Ontoloji Blockchain çerçevesi, genel Blockchain sistemlerini destekler ve farklı uygulamalar için farklı kamu engellerini özelleştirebilir. Ontoloji, çeşitli protokol gruplarıyla zincir ağları arasındaki işbirliğini destekler.

Ontoloji, 2017 yılında Çin şirketi Onchain tarafından piyasaya sürülen, tüm şekil ve boyutlardaki projeler için halka açık bir platform. Ontoloji, dağıtık ağların önceden bilgisi olmayan işletmelerin Blockchain  teknolojisini kullanmasına izin vermesi bakımından devrim niteliğinde. Belirli senaryo gereksinimlerine dayanarak, Ontoloji yeni ortak modüller geliştirmeye devam ediyor. Ontoloji bir çift token (ONT ve ONG) modeli kullanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin