IOTA ve ENGIE Lab Crigen pek çok alanda çalışmayı planlıyor
IOTA ve ENGIE Lab Crigen pek çok alanda çalışmayı planlıyor

IOTA (MIOTA) ve ENGIE Lab Crigen ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Eylül’de IOTA Vakfı, gaz, yeni enerji kaynakları ve gelişen teknolojiye yönelik bir araştırma grubu ve operasyonel uzmanlık merkezi olan ENGIE Lab Crigen ile ortaklığını duyurdu. Bu ortaklığın amacı dağıtık defter teknolojisini (DLT) akıllı enerji ekosistemine entegre etmek.

IOTA (MIOTA) Data marketplace ürününü tanıtıyor

IOTA’nın resmi bloguna göre, bu yılın başlarında iki taraf aralarında karşılıklı işbirliği anlaşmasına zenin hazırlayan bir Mutabakat Anlaşması imzaladı. MoU, IOTA Tangle ile enerji ve diğer IoT (Nesnelerin İnterneti) sektörlerindeki deneyimleri konu alıyordu. Tangle, IOTA tarafından nesnelerin interneti gelişimine katkıda bulunacak açık kaynaklı bir dağıtıcı defter.

Ayrıca, IOTA’nın Data marketplace girişimi, ENGIE’nin diğer endüstriyel ve BT firmaları ile birlikte Kasım 2017’de de katılımını sağladı. Data marketplace, kullanıcılara raporlar, analizler ve uygulamalar gibi belgelerin geliştirilmesine yönelik benzersiz verilere erişim sağlayan IOTA tarafından üretilen bir ürün. Bunu başarıyla uygulamak için IOTA, kullanıcıların verileri seçip getirebilecekleri çeşitli sensörler kullanır.

IOTA ve ENGIE Lab Crigen pek çok alanda çalışmayı planlıyor

Bu girişimi yayınlayan ENGIE Lab, projeye doğru bir eğilim buldu ve IOTA Tangle’ın diğer kullanım durumlarını keşfetmeye başladı. IOTA ve ENGIE’nin işbirliği, akıllı şehirler ve binalar, hareketlilik ve daha fazlası gibi enerji dışındaki alanlarda da çalışmayı planlıyor. IOTA, bu yenilikleri taşımak için Proof-of-Concept sistemine güveniyor.

Bu haftanın başlarında IOTA, “Taşıt Uygulamalarını Etkinleştirmek İçin IOTA Fizibilitesi ve Perspektifleri” başlıklı bir makale yazdı. Bu fikir, araç endüstrisinin özerk araçlara sahip olduğu ve aynı zamanda otonom araçlar olarak da bilinen vizyona sahip olduğu IoT dünyasına uzanır.

IOTA, Trinity cüzdanın masaüstü beta sürümünü yayınladı

Yakın zamanda, IOTA’nın tanıklık ettiği bir başka başarı, Japon çok uluslu bir BT şirketinin, IOTA’yı ürün kalitesine katkı sağlayan yeni bir protokol standardı olarak duyurmasıydı. Şirket, programın amacı ile uyumlu olan “Fujitsu ile birlikte oluşturulacak Sanayi 4.0” inisiyatifini seçti.

Teknoloji ve uygulamalara devam eden IOTA ayrıca, mobil versiyondan uzanan Trinity cüzdanın masaüstü beta sürümünü de yayınladı. IOTA Twitter’da, ekibin Github’daki masaüstü cüzdanının eksiksiz kod tabanını açık kaynaklı olarak hazırladığını belirtti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin