bitcoin cash 8 eylül
Bitcoin Cash 8 Eylül fiyat görünümü: BCH yeniden 500 doların üzerinde

Bitcoin Cash 8 Eylül fiyat görünümü: BCH yeniden 500 doların üzerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 8 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash son 48 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında 485 dolara kadar düştükten sonra hızlı bir toparlanma ile fiyatını 528 dolara kadar çıkardı.
  • 528 dolar seviyesinde satıcılar ile karşılaşan BCH, sonrasında düşüş yaşayarak, 500 doların hemen altında kendisine destek buldu.
  • Yeni güne 500 doların üzerine çıkarak pozitif bir görünümde başlayan BCH/USD paritesinin düşük hacimli hafta sonu hareketleri ile yatay bir seyir izleyeceği tahmin ediliyor.

Bitcoin Cash son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında yüzde 1,50 oranında düşüş gösterirken Bitcoin karşısında ise yüzde 1,76 oranında bir değer kaybı görülüyor.

Bitcoin Cash 8 Eylül fiyat hareketleri

Yeni güne yükselen bir mum ile başlayan Bitcoin Cash bu fiyat hareketi ile fiyatını psikolojik bir seviye olan 500 doların üzerine taşıdı. Ve sabahki işlemlerde bu seviyenin üzerinde kalmayı başardı.

Hafta sonu işlemlerinin düşük hacimli geçmesine bağlı olarak sakin bir seyir beklediğimiz BCH/USD grafiğinde önümüzdeki haftada daha volatil hareketler görebiliriz. Buna göre 500 dolar oldukça kritik bir seviye iken yeni bir düşüş dalgasının gelmesi Bitcoin Cash’in 470 dolarda oluşan başka bir destek seviyesine kadar inmesine neden olabilir.

Olumlu gelişmeler ile piyasaya yeni fon girişleri olması ise BCH özelinde ilk etapta 520 dolar seviyesine kadar sorunsuz gelinebileceği öngörülebilir.

520 dolar seviyesi sonrası ise 560 dolara kadar olan bölgede geçmiş fiyat hareketleri göz önüne alınarak oldukça dalgalı fiyat hareketlerine şahit olabiliriz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergelere baktığımızda ise saatlik grafikte MACD’nin nötr diyebileceğimiz bir seviyede olduğunu görüyoruz. Stokastik ise son gelen alışlar ile aşırı alım bölgesine girmek üzere. RSI 50 seviyesinin üzerinde pozitif. CCI’da aynı yönde 100 seviyesinin üzerindeki görünümü ile kısa vadeli trendin nispeten sağlam olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin