IOTA (MIOTA) hakkındaki son gelişmeler

IOTA (MIOTA) son gelişmelerle rekor seviyesi 5 doları tekrar görebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güvenlik her projede temel olarak önemlidir. Kullanıcının verilerini korumak için büyük bir ihtiyaç var ve kullanıcının tokenlerini korumak için daha büyük bir ihtiyaç var. Bu nedenle, kullanıcıların sürekli olarak bilgisayar korsanlığı ve hırsızlıktan korunmalarını sağlamak için projeler geliştiriyor. Korsanlığı önlemek için net bir çözüm, verileri ve tokenleri çevrimdışı tutmak.  Nano S Ledger tarafından yapılan bir  açıklamanın ardından, IOTA (MIOTA) sahipleri bu ayrıcalığın tadını çıkarabilir.

IOTA (MIOTA) hakkındaki son gelişmeler

Nano S cihazı, tokenlerini çevrimdışı saklamak isteyen uzun vadeli sahipler için en somut çözümlerden biri. Cihaz, güvenlik lideri Ledger tarafından oluşturuldu. Ledger, kripto para birimi ve Blockchain güvenlik çözümleri sağlamanın ön safında yer alıyor. Cihaz şu anda Bitcoin, Dogecoin, Digibyte, Ethereum ve Ark dahil 23’den fazla tokeni destekliyor.  Bu multicurrency donanım cüzdanı, 02 Kasım’da projenin ilanına göre IOTA’yı destekleyecek. Ledger’de CEO, Eric Larchevêque’e göre güvenlik ve kalite hem Ledger hem de IOTA için yüksek bir öncelik. Eric Larchevêque konuya yönelik şunları söylüyor:

Ekipler arasındaki işbirliği, kullanıcıların Ledger cihazlarında IOTA tokenlerine erişmelerine, depolamasına ve yönetmelerine olanak tanıyan bir uyumluluk özelliğinin geliştirilmesi üzerine yoğunlaşan bir sinerji oluşturdu. IOTA’yı Ledger platformuna davet etmekten heyecan duyuyoruz.

Son aylarda IOTA manşetlerde bulunuyor. Bildirdiğiniz gibi, proje birkaç ortaklıkla ilgileniyor. Bunun gibi bir araba üreticisi olan Volkswagen ile yakın işbirliği. Aynı zamanda Tokyo merkezli BT şirketi Fujitsu ile de çalışıyor.

IOTA (MIOTA) fiyat analizi ve tahmini

IOTA, geçtiğimiz saatlerde pazardaki olumlu momentumu izleyen yeşil bölgede işlem görüyordu. MIOTA %3 oranında arttı ve 0,496605 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü. Boğalar piyasadaki bu olumlu momentumdan ve Nano S Ledger ve diğer olumlu haberlerinden yüksek fiyatlara geçmek için yararlanacak. Şu anda boğalar, 0,50 dolarlık işareti geçmeye çalışıyorlar, son 24 saatte test ettiler, ancak direniş yaşadılar. 

11 Ekim pazarına girmeden önce IOTA, 0,57 dolarlık yüksek seviyelerde işlem görüyordu ve son birkaç hafta boyunca, boğalar bu yüksek seviyelere geri dönüş için bastırıyorlardı. Şimdi, bir düzeltme devam ediyor ve önümüzdeki birkaç saat içinde olumlu eğilim devam ederse, IOTA 0,50 doların üzerine çıkabilir. Ancak, IOTA yükselmekle birlikte, paranın tahmin edildiği gibi, yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek değeri 5 dolara yükselmesi olası değil.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin