IOTA (MIOTA) kendine özgü Blokchain kullanıyor
IOTA (MIOTA) kendine özgü Blokchain kullanıyor

IOTA (MIOTA) eToro’da listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım platformu eToro, bugün IOTA (MIOTA) ticaretini başlattığını duyurdu. Bu, IOTA topluluğu için daha fazla borsa entegrasyonu anlamına geliyor. Ayrıca IOTA için açık kaynaklı bir çözümün yanı sıra yeni bir mobil ve masaüstü cüzdan gibi birçok farklı olanak oluşturuyor.

IOTA (MIOTA) kendine özgü Blokchain kullanıyor

En değerli kripto para sıralamasında 11. olan IOTA için diğer bazı heyecan verici gelişmeler toplulukla paylaşıldı. Yakın zamanda Blockchain Invest, IOTA’nın listelenmesini kolaylaştırmak için açık kaynak kodlu bir çözüm olan IOTA Hub’un piyasaya sürüldüğünü bildirdi. IOTA, “Tangle” olarak adlandırdığı gerçek bir Blokchain olmayan bir sistem kullanıyor. Bu ayrı sistemden dolayı, dijital varlığı listelemek kripto para borsaları için biraz daha karmaşık olabilir. Tam bu noktada Hub devreye girerek, doğal yollardan sorunları düzeltir ve güvenliği arttırır.

Son olarak, IOTA’nın Trinity cüzdanı yakında mobil ve masaüstüne geliyor. Temel olarak cüzdan, kullanıcı dostu olması sayesinde, IOTA’nın yeni kullanıcılar için çekiciliğini artıracak.

 IOTA (MIOTA) fiyat grafiği
IOTA (MIOTA) fiyat grafiği

Son zamanlardaki tüm gelişmelere rağmen, IOTA oldukça istikrarlı ve son günlerde 0,50 – 0.55 dolar aralığında değerini korudu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin