IOTA (MIOTA) Avery Dennison ile üretim sonrası için ortaklık kuruyor
IOTA (MIOTA) Avery Dennison ile üretim sonrası için ortaklık kuruyor

IOTA (MIOTA) Avery Dennison ile üretim sonrası için ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA (MIOTA) son ​​zamanlarda diğer şirketlerle ortaklıkları artırarak erişimini genişletmekte. Agtech Fransız kuruluşu ve Avery Dennison ile yakın zamandaki ortaklıkların MIOTA’nın çıkarları açısından en iyi olduğu kanıtlandı. Giyim hattı ile ortaklık, IOTA’nın fiyatının yedi günlük zaman diliminde %52 oranında artmasına neden oldu.

IOTA (MIOTA) 6 ayın en yüksek seviyesinde

Avery Dennison ile yapılan anlaşma çevre dostu ürünler üretmeyi ve üretim doğruluğunu garanti etmeyi amaçlıyor. İlk olarak, müşterilerin ürünlerini tedarik zincirinde gerçek zamanlı olarak takip etmelerine olanak tanıyan ve ürünlerin üretimini Blockchain teknolojisi kullanılarak mümkün olduğunca şeffaf hale getiren ALYX markasıyla test edildi.

1.1 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,3973 dolardan alınan IOTA, genel sıralamada 15’inci sırada. Avery Dennison ile olan ortaklığından sonra IOTA, altı ayın en yüksek seviyesi olan 0,4375 dolara ulaştı. Piyasayı düşmeye zorlayan Bitcoin düzeltmesi nedeniyle fiyatların düşmesine rağmen, IOTA gayet iyi görünüyor ve fiyatlarda ciddi bir kayıp görülmedi.

Kaynak: TradingView

Benzer bir ortaklık, IOTA madeni paralarının ödül olarak saklanması ve paylaşılması için bir Fransız agroteknik başlangıcı olan Jaguar ve OKP4 ile de görüldü. %52’lik bir artış, fazla mesai yapan ve toplam sonuç veren tüm bu ortaklıklara da bağlanabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin