Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!
Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!

Bitcoin, bir saat içinde yüzde 7 artış gösteriyor: Ralli düzeltmeyi bitirdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in parabolik bir eğriyle yükselen fiyatı, topluluğun çoğunun bunun boğa koşusu olduğuna inanmasına neden oldu, ancak bu artışın bir düzelmeye ihtiyacı vardı ve 16 Mayıs’tan bu düzeltme başladı.

Bitcoin düşüşü kısa sürdü

Birçok önde gelen trader’ın beklediği düzeltme dalgası yaklaşık olarak %30-40 seviyesindeydi ve bu da Bitcoin’in fiyatının 5.000 ila 5.800 dolara kadar gerileyebileceğini gösteriyordu. Ancak, Bitcoin fiyatı kısa bir sürede tekrar 8.000 dolara geri döndüğü için düzeltme bitmiş görünüyor.

Yazım zamanında Bitcoin’in piyasa değeri 136 milyar dolar ve çoğu Bitcoin hacmi, BTC/USD türevleri ticaretiyle BitMEX Borsası’ndan geliyordu. BitMEX, toplam işlem hacminin %12’sine denk gelen 3.38 milyar dolarlık katkıda bulunuyor.

Bir Twitter kullanıcısı @DoveyWan, Bitcoin için karar aşamasında olduğunu söyleyerek bir baş ve omuz düzeni oluştuğunu söyledi:

CNBC’de benzer bir şey önerdi, ancak modelin görünümü eleştirilerin odağı oldu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin