featured
IOTA Microsoft

IOTA Microsoft anlaşmasını yalanladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlerdir spekülasyonlara neden olan ve hatta belkide IOTA değerinin artmasına neden olan söylentiler vardı. IOTA Microsoft anlaşmasını yalanladı.

IOTA kurucularından Dominik Schiener, TNW ile yapılan bir röportajda şunları söyledi:

Piyasaya katılan şirketlerin hiçbirinin bizim ortaklarımız olduğundan hiç bahsetmedik. Onlara katılımcı diyoruz. Microsoft’taki birden çok bölüme (Chicago, Paris, Münih) temas halindeyiz. Bugün Chicago ve Perşembe günü Paris’te iki toplantıya ev sahipliği yapıyoruz, bunlar Microsoft ofislerinde barındırılıyor.

IOTA Microsoft anlaşması söylemlerinden sonra IOTA fiyatı patladı

Geçtiğimiz hafta, Kripto Para Haber,  IOTA fiyatının bir önceki aya göre% 900 arttığını ve küresel ortalamanın 4 doları aştığını bildirdi.

O zaman Microsoft’un blok zinciri uzmanı Omkar Naik, şirketin IOTA’nın Veri Pazaryeri’ne katılımıyla ilgili bir açıklama yaptı:

Bu yeni nesil teknoloji bağlı akıllı dünyayı hızlandıracak ve blok zincirin ötesine geçerek yeniliklere gerçek dünya çözümleri, uygulamaları ve müşterilerimiz için pilotlar üretecektir” 

Schiener ayrıca, IOTA geliştirme ekibinin, Microsoft’a verilerini doğrudan IOTA pazarında satmasını sağlayacak sensörlerin kurulmasında şirkete yardımcı olması için Naik ekibiyle görüşmeyi planladığını belirtti.

CCN, Samsung, Cisco ve Volkswagen gibi büyük ölçekli şirketlerin veri tabanı için kendi Tangle tabanlı çözümünü kullanmak için IOTA ile ortaklık kurduğunu bildirdi.

Bununla birlikte, IOTA fiyatı son birkaç saat içinde% 13 oranında düştü ve Ripple ve Litecoin’in gerisinde kaldı. IOTA’nın son fiyat düşüşü dikkat çekicidir çünkü Naik ve Microsoft’un katılımından sonra IOTA’nın piyasa değerlemesi 2.95 milyar dolardan 13 milyar dolara yükselmiştir.

IOTA Microsoft
IOTA grafiği

Ortak Olamaz

TNW tarafından elde edilen birkaç hafta önce yayınlanan orijinal basın açıklaması:

“Deutsche Telekom, EWE, Microsoft, Bosch, TINE, PwC, Accenture, Fujitsu, Schneider Electric, Orange, DNV GL gibi şirketlerin temsilcileri ve temsilcileri temsil edilmektedir. “

Bu nedenle, Schiener, IOTA’nın birkaç hafta önce Microsoft ve diğer büyük holdinglerle stratejik ortaklık kurmadığı konusunda doğru bir yaklaşımdı.

Yine de, IOTA Microsoft arasındaki ilişkinin niteliğini açıklığa kavuşturmak için IOTA Vakfı ve temsilcilerinin medya organlarını isteyip istememeleri, orijinal basın bülteninde iki şirketin bir ortaklık kurmak için evrak imzalamamış olması nedeniyle tartışmalı olmaya devam ediyor. .

Önümüzdeki haftalarda, yasal bir ortaklığın olmamasına rağmen, IOTA’nın Tangle testine katılan şirketlerin, IOTA’nın teknolojisini uzun vadede test etmeye devam etmeleri bekleniyor.

Schiener:

Veri pazarının piyasaya sürülmesi sadece bir başlangıçtı. Bu proje birkaç hafta devam edecek ve çok aşamalı olacak 

Yakın zamandaki fiyat düşüşüne bakılmaksızın, IOTA’nın piyasa değeri 11 milyar $ ‘ın üzerinde ve Kasım ayında piyasa değerinden önemli derecede yüksek.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin