IOTA Hub pek çok sorunu çözüyor!
IOTA Hub pek çok sorunu çözüyor!

Sıcak gelişme: IOTA Hub tanıtılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA Vakfı’ndan Edward Greve IOTA’nın blog sayfası aracılığıyla yaptığı açıklama ile IOTA Hub’ı tanıtıyor. IOTA Hub pek çok yenilikle geliyor.

Edward Greve: “IOTA benzersiz bir mimariye sahip.”

Edward Greve, blog yazısında IOTA’nın geleceğin IoT ortamı ile tasarlandığını ve benzersiz bir mimariye sahip olduğunu ve bu eşsiz mimarinin IOTA’yı geleneksel kripto paralara kıyasla borsalara entegre etmede servis sağlayıcıları için sorunlar oluşturduğunu belirtiyor. Edward Greve’e göre servis sağlayıcılarının yaşadığı bazı zorluklar şunlar:

  • Çekirdek yönetimi
  • Veri tabanı kısıtlamaları nedeniyle çift imzanın olmaması
  • Onay izlemeleri
  • Bundles’lerin yeniden oluşumu
  • Mevduat adresi izlemeleri

IOTA Hub pek çok sorunu çözüyor!

Edward Greve şimdi bu sorunların giderildiğini şu sözlerle ifade ediyor:

Bugün tüm bu sorunlar giderildi. IOTA Hub’a hoş geldiniz!

Blog yazısına göre Hub bu sorunlara, katılaştırılmış ve denetlenmiş bir ortamda basit bir gRPC API’sini kullanarak standart ve açık kaynaklı bir çözüm sunuyor. Edward Greve’e göre bu çözüm IOTA’nın her türlü servis sağlayıcısına entegre edilmesini kolaylaştıracak. Edward Greve, Hub’ı kullanarak aylar süren çalışmalar yerine birkaç hafta içerisinde Hub’ları borsaya entegre edilebileceğini belirtiyor.

Hub, harici olarak imzalanmış işlemleri de destekliyor

Hub, harici olarak imzalanmış işlemleri de destekliyor. Greve, IOTA Vakfı’ndaki herkesin Hub’ı başlatmak için çok heyecanlı olduğunu söyleyerek ve bu yolculukta onları destekleyen tüm ortaklarına teşekkür ediyor. Edward Greve, IOTA Hub’ın sadeliğinden faydalanarak, önümüzdeki haftalarda ve aylarda IOTA’yı desteklemeye daha fazla borsa ve servis sağlayıcının başlayacağından emin.

IOTA

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin