Gıda alerjiniz varsa IOTA sizi koruyacak
Gıda alerjiniz varsa IOTA sizi koruyacak

IOTA büyüyor: Vakıf, yönünü ilk defa ABD’ye çevirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tangle teknolojisiyle kripto endüstrisine farklı bir boyut kazandıran IOTA büyüyor.

IOTA yönünü ABD’ye döndü

Nesnelerin interneti (IoT) tabanlı dağıtık defter projesi, ABD’deki yayılma girişimlerini hızlandırdığını açıkladı. Daha şimdiden Bosch ve Volkswagen gibi büyük şirketlerle anlaştığını açıklayan Berlin merkezli IOTA Vakfı, ortaklıklarını Batı Avrupa’dan Amerika kıtasına yaymayı planlıyor.

IOTA vakfının iş geliştirme şefi Wilfried Pimenta, Kuzey Amerika’da çalışacak bir iş geliştirme yöneticisi için iş ilanı yayımladı. Başvuru sahipleri, IoT özellikli pazarları ve iş modellerini şekillendirmek için ekibe katılmaya davet ediliyor.

IOTA kendini, “Nesnelerin internetinin geleceğine güç sağlamak için tasarlanmış ilk açık kaynaklı dağıtık defter” olarak tanımlıyor. Proje ,makineler için cansız mikro mesajlar ve veri bütünlüğü gibi benzersiz özelliklere sahip. IOTA’nın teknolojisinin merkezinde, bir Blockchain’de depolamaktan ziyade bireysel işlemleri birbirine bağlayan bir veri yapısı olan Tangle yatıyor.

IOTA büyüyor: İş geliştirme departmanı tam zamanlı çalışıyor

Vakıf şimdilerde IOTA’nın Kuzey Amerika pazarını büyütmeyi planlarken, bölgedeki küresel paydaşları ve ortakları destekliyor. İş geliştirme departmanı, önemli coğrafi bölgeler ve endüstrilerde farkındalığın artırılması ve gelecekteki IOTA tabanlı yeniliklere ev sahipliği yapmak için ekosistemlerinin geliştirilmesi ile görevlendirildi

IOTA’ya olan ilginin büyük kısmı Avrupa’dan gelmekle birlikte, teknolojiyle ilgili heyecan Kuzey Amerika’da da büyüyor. IoT, mobilite, enerji, akıllı şehirlerde iş ve kamu sektörü paydaşları, tüm bunların bütün sektörlerde ölçeklenmesi konusunda büyük heves duyuyor.

Vakıf, adayların teknik bir uzman olması gerekmese de, IOTA Tangle’ın temellerini anlayabilmesini ve potansiyel müşterilere faydalarını açıklayabilmesini bekliyor.

cryptocoinspy

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

IOTA’nın Qubic projesi umut vaad ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin