IOTA beklenen anlaşmayı sonunda gerçekleştirdi!
IOTA beklenen anlaşmayı sonunda gerçekleştirdi!

IOTA beklenen anlaşmayı sonunda gerçekleştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA beklenen anlaşmayı sonunda gerçekleştirdi! IoT odaklı dijital para IOTA, 70 ülkede faaliyet gösteren 30 milyar dolarlık teknoloji şirketi DXC Technology ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

IOTA beklenen anlaşma ile piyasa fiyatını çok fazla yükseltemedi

IOTA Vakfı, DXC Technology ile sürtünmesiz ve şeffaf bir finansal anlaşma önerisinin yanı sıra, dağıtık defter teknolojisini (DLT) kullanarak, otomatik sipariş kontrollü bir üretim süreci oluşturmak için ortaklık kurduğunu açıkladı.

Bu ortaklık haberleri, IOTA topluluğu tarafından heyecanla karşılansa da, ortaklığın şimdiye kadar IOTA’nın piyasa fiyatı üzerinde çok az etkisi oldu. IOTA fiyatı, son 24 saatte içerisinde %7 oranında arttı ve şu an toplam piyasa değeri yaklaşık 4,51 milyar dolar seviyelerinde. Haberin yapıldığı tarih itibariyle IOTA 1,75 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

DXC Technology nedir, IOTA’dan nasıl faydalanabilir?

DXC Technology, 70 ülkede 170’den fazla çalışanı ile 30 milyar dolarlık piyasa değerine sahip uçtan uca BT servislerinin lider sağlayıcısıdır.

IOTA ile iş birliğinin bir sonucu olarak, otomatik ekipman arasındaki etkileşimin geliştirilmesi ve kuruluşların üretimi için güvenilir bir internet ortamı oluşturulması planlanmakta. Yenilik, cihazlar arasında doğrudan iletişim kurabilir ve eylemlerini koordine edebilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin