IOSToken (IOST) Zebpay borsasında listelendi
IOSToken (IOST) Zebpay borsasında listelendi

IOSToken (IOST) yeni bir borsaya eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zebpay, platformunda IOSToken (IOST)’i listelediğini duyurdu. Bugünden itibaren platformda, IOST mevduatları canlı olacak ve yatırımcılar Zebpay hesabı aracılığıyla IOSToken satın alabilir, satabilir veya çekebilir.

IOSToken (IOST) Zebpay borsasında listelendi

Zebpay, uygulama etkin bir kripto para birimli cüzdan sağlayıcısı. Bu yılın ocak ayında, uygulamalarının 2.0 sürümüne birden çok para birimi ve değişim olanağı eklediler. IOST şu anda bir ERC20 tokeni ve Ethereum Blockchain’ini destekleyen herhangi bir cüzdanda saklanabilir. IOST yazımı sırasında 371 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 0,04 dolar seviyesinde ve son 24 saatte %5,7 oranında bir artış kaydetti.

IOS Blockchain, IOS tokenlerini tüm işlemler ve komisyon ücretleri için alım satıma aracı olarak satın alır. IOST, internet hizmeti (IOS), yatay ölçeklenebilirlik ve yüksek işlem gücü sağlamak için tasarlanmış, yenilikçi ve güvenli bir Blockchain paradigması. IOST platformu, kullanıcılarına yalnızca çevrimiçi hizmetler ve dijital mal alışverişinde tamamen merkezi olmayan bir şekilde ulaşmayı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda geliştiricilerin büyük miktarda kullanıcıyı destekleme yeteneği ile büyük ölçekli Apps uygulamasına olanak tanır. Zebpay uygulaması 15’ten fazla kripto para ve 20 işlem çiftine sahiptir ve Andriod ve IOS cihazlarında kullanılabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin