Befund
Befund

Befund teknoloji meraklısı finans uzmanlarının dikkatini çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun zaman önce, Singapur merkezli kâr amacı gütmeyen bir şirket olan Befund, merkezsiz bir hizmet platformunda kripto para birimi fonlarını, muhtemel token sahiplerini, Blockchain girişimcilerini ve genel fon yöneticilerini bir araya getirme misyonuna girişti.

16 Mayıs’ta başlayan ICO ile ilgi tavan yaptı

Befund’un ICO’su 16 Mayıs’ta başlamasına rağmen, şirketin vizyonu, daha fazla risk sermayesi kapitalistinin Befund’ın stratejisinin uzun vadeli faydalarından haberdar olmasıyla zaten benimseniyor.

Bu durum, şirkete geniş kapsamlı özeni gösterme, yönetim ve teknik becerilerini masaya yatıran önemli girişim sermayesi uzmanları ekibi ve Blockchain ve finansal uzmanlığa sahip uluslararası danışmanlar tarafından yönlendirildiği için hiç de şaşırtıcı değil.

Ekipte pek çok kritik isim var

Befund ekibinin profesyonel uzmanlığı, aslında şirketin danışmanlarının küresel erişimiyle destekleniyor. Bunlar, ABD merkezli broker ve yatırım bankacılığı şirketi Duncan-Williams’ın COO’su Don Clanton ve içerik oluşturma ve dijital tabela yazılımı Flypaper Studio’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Charles J. Beech’den MetLife Sigorta Direktörü Lucas Liu’ya uzanıyor.

Teknik danışmanlar arasında, Digital Currency Project STB Zinciri’nin CEO’su Liu Haifeng, büyük Çinli kripto para ve Blockchain portalı BTC123’ün Başkanı Shang Bige ve Silikon Vadisi’nde yerleşik Cisco yazılım mühendisi ve bilgi ve ağ güvenliği uzmanı Dr. Pu Duan yer alıyor.

Takımın stratejik, finansal ve kripto para becerileri, Daos Capital, BlockVC, Node Capital, Flag.Vc ve Genesis Capital dahil olmak üzere Befund ile ortaklaşa finans ve girişim sermayesi sektörlerinde deneyimli oyuncular tarafından destekleniyor. Bir dijital varlık yatırım uzmanı olan Daos Capital, hedge fon ticareti, ikincil piyasa analizi, kripto para birimi endüstrisi ve dijital para fonlarını taramak, yatırım risklerini çeşitlendirmek ve ICO projelerine finansal, teknik ve geliştirme tavsiyeleri sunmak için pek çok alanda uzmanlığa sahip.

Bir Blockchain yatırım ve danışmanlık firması olan BlockVC, Londra, Singapur ve Silikon Vadisi’nde stratejik ittifaklara sahip ve Blockchain’in dönüşüm gücüne olan inancıyla teşvik edilen bir dizi yatırım çözümü sunuyor.

Bu arada, Node Capital, stratejik planlama, Ar-Ge ve finansman desteği de dahil olmak üzere, büyüme odaklı iş hizmetleri girişimlerinin ihtiyaçlarını karşılayan ekip üyeleri ile yeni projelere başlamayı amaçlıyor. Gelişmekte olan risk sermayesi şirketi Flag.Vc, ICO öncesi yatırım desteği sağlıyor, ticaret stratejileri uyguluyor ve pazarlama, halkla ilişkiler, yasal ve ICO konularında Blockchain projelerini öneriyor. Bu arada Çin’in Genesis Sermayesi sadece 50’den fazla Blockchain projesine yatırım yapmakla kalmadı, geçtiğimiz günlerde, kurumsal yatırımcılar için gelişmekte olan kripto para piyasasına dokunmaya hevesli bir dijital para ödünç verme platformu oluşturdu.

Befund neyi amaçlıyor ve nasıl fark yaratıyor?

Befund’un yeni ortaklarının farklı becerilerinin ve deneyimlerinin zenginliği, şirketin küresel olarak konumlarından bağımsız olarak kripto para birimi fonlarına, fon yöneticilerine ve token sahiplerine hizmet veren uyumlu, standart bir akıllı sözleşme hizmeti platformu oluşturma planlarını kolaylaştıracak. Befund’un platformu, özellikle platform kullanıcılarına sunulan çeşitli Blockchain tabanlı SaaS araçları sayesinde dikkat çekiyor.

Kritik anlamda fark yaratan bir diğer unsur da şirketin hem fonlar hem de bankalar ve diğer finansal kurumlar için merkezsiz mali uygulamaların geliştirmesini kolaylaştıracak bir kamu zinciri olan BFDChain. Uygunluk modülleri, potansiyel token sahiplerine bakan düzenleyici engelleri basitleştiriyor ve KYC/AML yan zincirinin yalnızca KYC/AML sorunlarını dikkate almasını sağlıyor.

Unlinkable Secret Handshake Protocol ile yepyeni bir deneyim

Befund yakın zamanda platformunda yeni bir özellik açıkladı: Unlinkable Secret Handshake protokolü. Kimlik doğrulama prosedürlerinden geçtikten sonra, bir işlemdeki hem ödeme yapan hem de alacaklı, anonimliğini garanti eden ve aynı zamanda ödeme yapan kişinin işlemi gerçekleştirmeye uygunluğunu belgeleyen protokolü kullanabiliyor.

Platformdaki tüm işlemler gücünü BFDChain Token’den (BFDT) alıyor. Uygunluk denetim hizmetlerine ek olarak, BFDT sahipleri kripto para değerleme raporlarına erişim kazanıyor, endüstri uzmanları ile şahsen etkileşimde bulunma, finansal planlama hizmetleri talep etme, melek, hedge ve özel sermaye fonları ile çalışma ve ayrıca önceden yapılan satışlara katılma fırsatlarına sahip oluyor.

“Hızla büyüyoruz.”

Befund Yurtdışı Operasyon Müdürü Khalil Lin, platformun yeni özellikleri ve partnerleri konusunda şu yorumlarda bulundu:

Doğal olarak, Haziran ayında özel bir abonelik çözümü ile platformun işlevselliğini sağladığımız için memnuniyet duyuyorum. Ve şimdi, projeyi tamamen yeni bir seviyeye çıkaracak olan ortak yetenekleri çekiyoruz. Giderek daha popüler olan kripto para dünyasında platformumuzla yakın işbirliği içinde çalışan bireysel bağışçılar, küresel fonlar, Blockchain girişimcileri ve finansal kurumlar vizyonumuz, önceden bile öngörebildiğimiz kadar erken şekilleniyor!

Befund, stratejik alıcılara %9’luk satış, %25’lik özel plasman ve beyaz listeye alınan alıcılara halkın katılımı ve %20’sinin Befund ekibine dağıtımı dahil olmak üzere en fazla iki milyar BFDT çıkarmayı planlıyor. Toplamda 500 milyar BFDT satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Befund

Web SitesiTelegramTwitter

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin