IOST ve PoB
IOST ve PoB

Ortaklık programını duyuran IOST sıra dışı fırsatlarla geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir platformu inceliyoruz: Karşınızda IOST.

Nedir bu IOST?

IOST; merkezi olmayan uygulamalar, değişmez kayıt tutma ve güvene dayalı görevlerin otomatik olarak sunulmasını sağlayan bir Blockchain platformu. Küresel ve kurumsal ölçekte benimsenmesi için kurulmuş ve oldukça önemli kuruculardan oluşan bir ekip tarafından yönetiliyor.

Projenin dünya çapında 7 ofisi ve 50’den fazla Blockchain uzmanı var. Sequoia ve Matrix Partners gibi dünya çapındaki yatırımcılar tarafından destekleniyor.

Projenin vizyonu ve planları göz kamaştırıcı

2018 yılının ilk çeyreğinde gizli moddan çıkan ve kullanıcısıyla buluşan IOST, etkileyici bir strateji yürütüyor ve yol haritasının kilometre taşlarını başarıyla aşıyor. Gerçek dünyada kullanışlı Blockchain teknolojisi uygulamalarını ana akım haline getirme konusundaki iddialı planlarına ulaşmak için proje ekibi, ulaşılması gereken 4 ana hedefi belirledi:

  1. Temel katman ağını oluşturma
  2. Topluluğun kurulması
  3. Gerçek dünya uygulamalarına kullanım durumları oluşturma
  4. Mainnet lansmanı, daha fazla dapp geliştirme ve kullanıcı edinimi

Platform ekibi, bugün üçüncü aşamanın lansmanını duyurmaktan ve Flagship Dapp Ortaklık Programı ile Blockchain kullanım durumları ile ilgili planların detaylarını gerçek dünya uygulamalarına aktarmaktan heyecan duyuyorlar. Bu programın lansmanı, 2019’un ilk çeyreğinde mainnet ile birlikte yapılacak ve Dapp’ler ile sonuçlanacak.

Ekip, IOST Flagship Dapp Ortaklık Programı sayesinde, Blockchain teknolojisinden en uygun şekilde faydalanabileceği düşünülen, değer yaratan sektörler ve şirketler ile ortak noktaları ve bu uygulamaların geliştirilmesi için uygun kullanım durumlarını bulmak için çalışıyor. Bu süreç boyunca, sektöre özel amiral gemisi uygulamalar için ortaklar ve endüstri geri bildirimleri ile geliştirme ve testler yapacaklar.

Sektörler ve kullanım alanları

IOST Flagship Dapp Ortaklık Programı, aşağıdaki iş sektörlerine odaklanacak ve Blockchain teknolojisinin nasıl uygulanabileceğini araştıracak. İşinizi büyütmek için Blockchain teknolojisini kullanmak istiyorsanız, programa başvurmak için platform ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Bağış

Operasyonların şeffaflığı ve fon kullanımı, bağış katkıları, kitle fonlaması ve uçtan uca takibi.

Sanat

Sahtecilik ve orijinallik, köken ve sahiplik, kayıt tutma, ihale süreçleri ve sanatçılar için ödeme.

Yazılım geliştirme

Açık kaynak geliştirme, kitle fonlaması, gelir paylaşımı ve IP’ler.

Eğitim

Akademik kayıtlar ve sertifikalar, başvuru süreçleri, uzaktan eğitim, ücretler ve ödemeler.

Fintech ve Insurtech

Uluslararası havale, finansman ve krediler, kredi puanlama ve kayıt tutma.

Oyun

Koleksiyonlar, oyun içi varlıklar, oyun içi ödemeler, kitle fonlaması ve gelişim şeffaflığı.

Tedarik zinciri yönetimi

Kimlik doğrulama ve sahtecilik, menşe ve kaynak sağlama, kayıt tutma, şirketler arası anlaşmalar, uçtan uca görünürlük ve takip.

Medya ve Eğlence

Mikro ödemeler, sanatçı telif hakları, eşten eşe satışlar, dijital haklar ve adil ödeme mekanizmaları.

Pazar Yerleri ve E-Ticaret

Ödeme işleme ve güvenlik, siparişlerin yerine getirilmesi ve takibi, ödemelerin tasfiyesi ve kesinleştirilmesi, özgünlük ve sahiplik.

Ortaklıklar

IOST Flagship Dapp Ortaklık Programı için halihazırda onaylanmış birçok ortaklık var ve Blockchain teknolojisinden yararlanmak için “yüksek değer” olarak tanımlanan çeşitli sektörlerde bir dizi güvenilir kuruluş ile iş birliğini araştırmaya devam ediyorlar.

Önümüzdeki haftalarda başvuruları kabul edecekler ve ortaklıkları tamamlayacaklar. Daha sonra, IOST ağında açık kaynak kodlu, kullanıma açık olan sektöre özel dapp’lerin piyasaya sürülmesini sağlayacak ürün spesifikasyonu, tasarım ve yapım aşaması üzerinde çalışmaya başlayacaklar.

Bu program; ekosistemin büyümesini, benimsenmesini ve 2019’daki ana lansmana kadar giden IOST ağı için kullanıcı edinimini sağlamak için önümüzdeki aylarda yayılan çeşitli girişimlerden biri olacak.

Son olarak ekibin tüm kriptoseverlere bir mesajı var:

IOST ekosisteminin gelişiminin bu yeni aşamasına başlamanın yanı sıra, bazı şaşırtıcı kullanım durumları ve dapp’lerin hayata geçmesi konusunda çok heyecanlıyız. IOST Flagship Dapp Ortaklık Programı’nın ilerleyişi hakkında güncellemeler sunmaya devam edeceğiz ve her zaman olduğu gibi müthiş topluluğumuzun geri bildirimlerini ve düşüncelerini bekliyoruz!

IOST

Web SitesiFacebookTwitterTelegramRedditMediumGitHub

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin