IOST, Binance Staking’e dahil oluyor
IOST, Binance Staking’e dahil oluyor

IOST, Binance Staking’e dahil oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En üst sıralarda yer alan küresel borsa Binance, resmen IOST blok zincirine bir ortak düğüm olarak katılıyor ve başlangıçta IOST ağında stake etmek için 800 milyonun üzerinde IOST getirecek. Bu gelişme, 28 Ocak 2021 tarihli resmi bir IOST blog gönderisinde paylaşıldı.

Hacme dayalı en büyük küresel dijital varlık borsası olan Binance, IOST ile ortaklığını daha da geliştirmeyi seçti. IOST projesi, popüler stake programına eklenecek en yeni proof-of-stake platformu oluyor. Binance kullanıcıları, Binance platformunda IOST hissesini paylaşabilecek ve IOST ödülleri kazanmaya hak kazanacak.

Binance ve IOST toplulukları, bir lansman etkinliğine katılarak bu güçlendirilmiş ortaklığı ve dönüm noktasını kutlayabilir. Binance bir ödül havuzunu paylaşacak ve katılımcılar % 54’e kadar APY kazanabilecek.

Binance stake havuzundan sağlanan artan stake miktarı, gelecekte IOST ağına ve IOST fiyatına daha fazla istikrar katacak.

IOST ’un staking ekonomisi ve gelişimi

Huobi Madencilik Havuzu, OKEx Madencilik Havuzu ve Bithumb gibi diğer önde gelen madencilik havuzlarıyla derinlemesine işbirliğinin ardından, uzun süredir beklenen Binance stake, IOST ekosistemine olumlu bir katkı sağlayacak ve ona bir destek ve istikrar kazandıracak.

Temmuz 2019’da, ana ağın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra IOST, StakingRewards ve BlockBeats dahil olmak üzere birden fazla ana akım blok zinciri kurumunda stake sıralamasında küresel olarak birinci sırada yer aldı ve EOS ve Tron dahil olmak üzere 80’den fazla diğer proje arasında 1 numara oldu.

IOST, 2019’da ana ağını piyasaya sürdüğünden bu yana, dünya çapında yaklaşık 20 ülkeden 400’den fazla ortak düğümün ekosistemine katıldığını söylüyor. Ve bu ortak düğümler arasında kripto borsaları, medya platformları, en iyi teknoloji ekipleri ve daha fazlası bulunuyor.

Kurumsal düzeyde, inandırıcılığa dayalı blok zincir, Ethereum, EOS ve Tron ile birlikte zengin bir kullanıcı tabanı ve gerçek uygulanabilirliği olan “dört büyük” halka açık zincirden biri olarak görülüyor. Yoğun kripto sahnesinin ortasında, IOST, akıllı sözleşmede bir lider olarak ortaya çıkıyor ve sayısız hükümet işbirlikleri ve küresel kurumsal ortaklıkları ile tanınan dünya lideri bir kamu zinciridir.

Her performans açısından, kurumsal sınıf ağ, bazı ölçümlerde Ethereum’u karşılaştırır ve hatta aşar.

Bunun için, Çin’in CCID’sinin sonuç sıralaması, projeyi Temel Teknoloji kategorisi altında en iyi blok zinciri platformu olarak sıraladı ve Ethereum, EOS ve ajans tarafından değerlendirilen diğer tüm akıllı sözleşme platformlarından daha iyi bir sıra elde etti.

Geliştirme ekibinin daha iyi, yenilikçi ve bu alanda en iyisi olmaya yönelik gerçek arzusunu yansıtan bir ürün sunma kalitesini ve becerisini gösterir.

Altcoin’in piyasaya sürülmesinden bir aydan kısa bir süre sonra Binance’te listelendi ve kısa süre sonra Binance Charity Alliance gibi çeşitli karşılıklı etkinliklerde gösterilen stratejik bir ittifak kurdu. Gelecekte iki şirket arasında daha fazla gelişmenin ortaya çıkabileceği görülebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin