Justin Sun internet tarafsızlığı için 10.000 dolar bağışladı
Justin Sun internet tarafsızlığı için 10.000 dolar bağışladı

Justin Sun internet tarafsızlığı için 10.000 dolar bağışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON baş komutanı Justin Sun internet tarafsızlığı mücadelesine yardımcı olmak için 10.000 dolarlık bağışta bulundu.

Bağış donatefornetneutrality.com olarak bilinen bir fona gitti ve konuyla ilgili seçmen eğitimine yardımcı olacak. Fon, Federal Komünikasyon Komisyonu’nun (FFC) net tarafsızlığı karşıtı aldığı son kararın iptal edilmesine yönelik lobi yapabilecek hükümet yetkililerini desteklemeyi amaçlıyor.

Sun için internet tarafsızlığı kişisel bir sorun:

İnternet tarafsızlığı kişisel bir haktır

Kar amacı gütmeyen dijital haklar savunucusu kuruluş Fight for the Future yönetici yardımcısı Evan Greer internet özgürlüğü mücadelesinde desteğe gelen Tron hakkında şöyle konuştu:

Tron bu mücadelede sesimizi duyurmamıza ve en önemli anlarda toparlanmamıza yardım etti. İnternet tarafsızlığını adına girdiğimiz savaşta yaptıkları bu önemli destek için minnettarız.

Obama sonrası dönemi zorlu geçiyor

Adil ve eşit bir internet etrafındaki tartışmalar tarafsızlığın ortadan kaldırıldığı internette Obama dönemi düzenlemesinin sona erdirildiği ve internet servis sağlayıcılarının belirli siteler ve rakipleri raydan çıkarmak için sürekli çabaladığını vurguluyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Justin Sun, Binance Yardım Vakfı’na 3 milyon dolarlık bağış yaptı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin