Binance.UK geliyor: Londra’daki otobüs duraklarına reklam verildi!
Binance.UK geliyor: Londra’daki otobüs duraklarına reklam verildi!

İngiltere’nin kötü kripto para yönetmeliği ülke ekonomisini tehdit ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere, kripto para yönetmeliği ile ülke ekonomisini ve fintech piyasasını tehdit ediyor. Birleşik Krallık’taki yasa koyucuların “Wild West” adlı yerel kripto para piyasasını oluşturdukları ve düzenleme talep ettikleri bir aydan biraz fazla bir süredir konuşuluyor. Uzmanlar, bu tür bir hareketin, dünyanın beşinci büyük ekonomisindeki fintech piyasası için felaket olabileceği konusunda hükümeti uyardı.

İngiltere’deki işletmeler ve analistler, kripto paraları ve ilgili teknolojiyi düzenleme amaçlı hükümet planlarına geri döndüler ve bunları “Künt Yatırım Yaklaşımı” olarak nitelendirdiler.

İngiltere, kripto paralarla ilgili geniş kapsamlı bir düzenleme çıkarmalı

British Business Federation Authority (BBFA) Ceo’su Patrick Curry, bu tür yasaların kripto para borsalarının Birleşik Krallık’tan ayrılmasıyla sonuçlanabileceğini söyledi.

Curry şöyle söyledi:

Bu, fintech endüstrisi için bir merkez olan İngiltere’nin itibarına zarar verebilir.

BBFA Ceo’su ekledi:

Bu, çok künt bir yaklaşımdır ve bunu başka hiçbir ülkede görmedim.

Bu teknolojinin kullanımı hala büyük bir keşif ve bu teknoloji, pek çok farklı alanda kullanılıyor. Benim endişem, istenmeyen sonuçlara yol açacak bir yasanın çıkarılması.

Londra, eToro ticaret platformu ve Bitstamp borsası gibi endüstrinin tanınmış isimlerinin birçoğuna ev sahipliği yapmasına rağmen, İngiltere’nin, ABD’nin yerel kripto para birimi ekosistemi gibi davranmanın yanlış olduğu belirtildi.

FCA, “ne yapacağını” değerlendirmek için bir kripto para birimi “görev gücü” başlattı.

FCA başkanı şöyle söyledi:

Kripto para birimleri, düzenleyici çerçeve içine getirilmedikçe bunların, tüketicinin zarar görmesine neden olma potansiyeli var.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin