Fidelity çoğu varlık yöneticisinin hala kriptoda
Fidelity çoğu varlık yöneticisinin hala kriptoda "eğitim modunda" olduğunu söylüyor

İngiltere’nin en iyi okullarından biri kripto para eğitimi veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Siyaset ve ekonomi alanında saygın bir üne sahip ve önde gelen bir İngiliz araştırma üniversitesi olan London School of Economics, kripto para dünyasına adım attı. Raporlara göre kurum son zamanlarda “Cryptocurrency Investment and Disruption” adı altında faaliyetlerini sürdüren ve temel kripto para eğitimi konularını kapsayan çevrimiçi bir kurs sunmaya başladı.

Kripto paranın ABC’si

İlk sınıfının Ağustos ayı ortalarında başladığı altı haftalık kursun, öğrencilere “LSE’nin tanınmış olduğu teorik düşünce liderliği” ile birlikte kripto paralar hakkında pratik bilgi sağlaması bekleniyor. Kurs bilgileri, kripto para birimlerinin gerçekte nasıl çalıştığını anlamak için gerekli olan materyal ayrıntılarını paylaştı.

Ders süresince, öğrencilerin kripto para borsası, ICO analitiği değerlendirmesi ve kripto paralı cüzdan kullanımı gibi konularda bilgi sahibi olmaları bekleniyor. Konusu, gelecekteki geleneksel finans ve kripto para piyasalarının kesişimine ve aynı zamanda dağıtılmış defter teknolojisinin iş ve endüstrilerdeki potansiyel aksaklıklarına dayandırılmasına da odaklanıyor.

Ancak kurs, insanlara kripto paraya yatırım yapma konusunda tavsiyelerde bulunmayacak. Açıklamadan bazı notlar şu şekilde:

Bu kurs boyunca, Blockchain teknolojileri ve kripto para birimleri hakkındaki anlayışınızı derinleştirmek için bilgi ve deneyime sahip olacaksınız. Genel çerçeve ise nasıl işledikleri, iş ve ekonomi için etkileri hakkında olacak. Ancak kripto para birimi yatırım tavsiyesi veya herhangi bir piyasa hakkında yatırım veya mali tavsiye verilmez.

Önde gelen akademik kurumlar kripto çılgınlığını takip ediyor

London School of Economics için bir ilk olsa da, önde gelen bir üniversitenin kripto para veya blok zinciri teknolojisi ile ilgili derslerin tanıtımı yeni ya da şaşırtıcı bir durum değil. Aslında, piyasaya olan ilgi büyümeye devam ederken öğrencilerde oldukça ilgi gösteriyor.

Şu an İngiltere’de, Oxford Üniversitesi’nde altı haftalık bir Blockchain strateji programı bulunuyor. Ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Stanford, Duke, Massachusetts Institute of Technology ve Cornell gibi büyük üniversiteler de kendi kripto para ve Blockchain kursları düzenliyorlar.

Kriptoda para kazanma ya da geleceği öğreten kripto para eğitimi

Kripto para kurslarına olan büyük ilgi, dijital para birimleri etrafında zaten mevcut olan muazzam ve hızlı pazar dikkate alındığında daha kolay anlaşılabilir. Gelecekte bu ve benzeri kursların arttığını görebiliriz. Aynı zamanda finans ve ekonomi dünyasında bulunan büyük bir kurumun bu faaliyetleri benimsenmesi ile bu eğitimler kendi başına kripto para ekosisteminin bir parçası haline gelebilir.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin