Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?
Şok iddia: “ETH 2.0, Ethereum’un sorunlarını çözmeyebilir!” Peki neden?

İngiltere’nin en eski kripto borsası Ethereum’u delist ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin en uzun süredir çalışan kripto para borsası Coinfloor, önümüzdeki ay Ethereum ’u (ETH) delist etmeyi planlıyor ve sebebi olarak hard fork belirsizliğini ve pazar büyüklüğüne göre en büyük ikinci kripto para için ağır teknik desteğe ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor.

Şirket ayrıca, iki yıl önce Bitcoin’in hararetli ölçeklendirme tartışmasının ardından kurulan Bitcoin Cash’i de kaldıracak. 3 Ocak’tan itibaren Coinfloor, on birinci yıldönümüyle beraber sadece Bitcoin’i destekleyecek.

Plan, 2020’nin başlarında tereddütlü olarak planlanan Ethereum 2.0’ın başlatılması öncesinde ortaya çıkıyor ve bu, şebekeyi, enerji tüketen iş ispatı (PoW) fikir birliği mekanizmasından, hisse ispatı (PoS) uzlaşma mekanizmasından uzaklaştırmaya başlayacak.

Coinfloor Ethereum ve Bitcoin Cash’i delist edip Bitcoin’e odaklanmak istiyor

Coinfloor’un kararı, bir ekibi teknik deneyleri ve Ethereum gibi kripto paraları takip etmek için belirli bir uzmanlığa sahip olarak beslemenin, özellikle bu işlem hacminin sadece küçük bir kısmını oluşturuyorsa, daha küçük kripto oyuncuları için çok pahalı olabileceğini gösteriyor.

Coinfloor’un kurucusu ve CEO’su Obi Nwosu, gelecek yıl başlangıcından itibaren, Ethereum’un platform güncellemesinin “tamamlanması yıllar alabilir” dedi. Operasyonun karmaşıklığı “bir süre boyunca Ethereum’un çalışan iki versiyonu olabilir” anlamına gelir.

Bazı Ethereum geliştiricilerine göre, eski Ethereum PoW zincirinin tamamen yeni PoS ağına birleştirilmesinden önce ortaya çıkması yıllarca sürebilir. Ve bu, iki zincir arasında güvenli bir köprü oluşturmanın yolları hakkında tartışmalar devam etmektedir.

2013 yılında kurulan Coinfloor, küçük bir borsa. Öyle ki Coinmarketcap verilerine göre BTC ve GBP arasındaki son 24 saatlik işlem hacmi sadece 450.000 dolar civarında. Aynı bölgede faaliyet gösteren Coinbase Pro’nun BTC/GBP hacmi ise 1,5 milyon dolar.

Nwosu’nun görüşüne göre, Ethereum’un planlanan güncellemelerine uyum sağlama konusundaki sorunu, genel işlem hacimlerinde kazanılacak küçük bir artış için değmez.

Nwosu, “Her paragrafta bir güncelleme veya değişiklik yaptıklarında bu para birimini korumalısınız ve Ethereum, güncellemeler ve platformlarda değişiklik yapmak için çok yol kat etti” dedi.

İngiltere Mali Davranış Otoritesi (FCA) tarafından lisanslandırılmış ve anında fiili para yatırma ve para çekme işlemleri için ülkenin Hızlı Ödemeler Hizmeti’ne erişime sahip olan Coinfloor, geçen yılsonuna kadar tokeni listelemeden önce Ethereum için düzenleyici kesinliğini beklemişti. Nhere, Ethereum’da alım satım işleminin ağırlıklı olarak Bitcoin olan işlem hacminin küçük bir kısmını oluşturduğunu belirtti.

coindesk


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin