featured
ABD'nin Ohio eyaletinde Bitcoin vergileri ödemek için kullanılıyor

İngiltere’de de Bitcoin vergileri ödemek için kullanılabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’li politikacılar dijital varlıklara olumlu bakmaya başladı. Bitcoin vergileri ödemek için kullanılabilir.

Eddie Hughes: “Her yerde kripto paralar çok konuşuluyor.”

Birleşik Krallık, vergi ve kamu hizmetlerini kripto parayla ödemeye izin verebilecek ülkeler grubuna katılıyor. Muhafazakar bir partiden Meclis üyesi olan Eddie Hughes, insanların yerel makamlara ve hizmet sağlayıcılarına kripto parayla ödeme yapabilmelerinin sağlanması gerektiğine inanıyor. Hughes konuya yönelik şunları söylüyor:

Sadece Birleşik Krallık’ta değil gittiğim her yerde kripto paraları çok konuşulduğunu hissediyorum ve milletvekilleri olarak, bunu anlamak gibi bir görevimiz var.

Eddie Hughes, “amatör bilgiyle kripto meraklısı” olduğunu söylüyor ve Parlamento üyelerini Blockchain ve kripto paranın ne olduğunu daha iyi anlamaya teşvik ediyor.

kripto ipo

ABD’nin Ohio eyaletinde Bitcoin vergileri ödemek için kullanılıyor

Meclis üyesi konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kısa bir süre önce kripto para aracılığıyla hayırsever bağışları kabul eden RNLI ile tanıştım. Belediye vergisi ve diğer faturaların Bitcoin ile ödenmesini sağlayabiliriz. Bunu başarabilirsek çok iyi olur.

Bu arada, bu ayın başlarında ABD‘nin Ohio eyaleti yetkilileri şirketlerin Bitcoin ile vergi ödemelerine izin verdi. Hughes’a göre, İngiltere’nin liderliği takip etmesi ve kendi ülkesinde de benzer bir plan geliştirmesi gerekiyor.

Meclis üyesi: “Bu sektörde öncü olmak çok faydalı olabilir.”

Hughes konuya yönelik şunları söylüyor:

Ya eğrinin önündesin ya da eğrinin arkasındasın. Ülkemiz şu anda ilginç bir pozisyonda. Bu nedenle ilerici bir ülke olarak görülmemiz gerekiyor. Bir dönüm noktasındayız ve geleceğimizi belirlemek üzereyiz. Bu alanda öncü olmak çok faydalı olabilir.

Bu arada, en son yapılan araştırmalara göre, ülke genelinde Londralıların yaklaşık üçte biri  kripto paralara yatırım yapmaya istekli.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin