Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak
Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak

İngiltere merkezli şirket, Blockchain tabanlı bir sistem geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reuters’ın haberine göre, İngiltere merkezli bir sanayi kuruluşu olan RFI, firmaların sürdürülebilir taahhütlerini izlemek için bir Blockchain ağı oluşturma planlarını ortaya koydu. İngiltere merkezli şirket, Blockchain tabanlı sistem sayesinde şeffaflığı arttırmayı planlıyor.

Sorumlu Finans ve Yatırım (RFI) Vakfı, şirketlerin sürdürülebilir taahhütlerini takip etmek ve etik değerlerine uymayan varlıkları tespit etmek için Blockchain tabanlı bir sistem geliştiriyor.

İngiltere merkezli şirket, Blockchain projesi ile doğanın korunmasına yardımcı olacak

Yeni sistemin, endüstri grubunun “greenwashing”i azaltmasını sağlamak konusunda yardımcı olması bekleniyor. Proje, firmaların gerçekte olduğundan daha etik veya ekolojik olmalarını amaçlıyor.

RFI Vakfı, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki ana merkezlerinin ötesinde, 2018’de ilk kez yeşil tahvilleri ihraç eden Endonezya gibi hükümetlerle birlikte faaliyetler yürütüyor.

RFI Vakfı başkanı Blake Goud açıklamalarda bulundu:

Bir dizi finansal kurumun “taahhütlerin ve eylemlerin şeffaflığını” sağlamasında yeni Blockchain sistemimizle “gerçek zamanlı” bir takip sistemi kuracağız.

Reuters’e göre, diğer katılımcılar arasında Belçika merkezli European Partners ve ABD merkezli Magni Global Asset Management bulunuyor.

Nisan 2018’de, 21 AB ülkesi ve Norveç de dahil olmak üzere toplamda 22 ülke, dijital teknolojilerin liderleri olmak ve Avrupa’da Blockchain kullanımının yüksek standartlarını sağlamak ve geliştirmek üzere bir Avrupa Blockchain Ortaklığı kurmak için bir deklarasyon imzaladı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin