Kripto para sektörünün devleri CryptoUK ile birleşti
Kripto para sektörünün devleri CryptoUK ile birleşti

İngiltere kolları sıvadı: Kripto para sektörünün devleri CryptoUK ile birleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründe faaliyet gösteren Dünyanın en büyük  firmalarının yedisi, amacı İngiltere kripto para endüstrisinde regülasyon yapmak olan CryptoUK’da güçlerini birleştirdi.

CryptoUK,  kara para aklama, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini içeren diğer yasadışı faaliyetlerin önlenmesine yardımcı olacak ve müşterileri daha iyi koruyacak bir davranış kuralını izlemek için Birleşik Krallık hükümeti ile birlikte çalışmayı planlıyor.

Projenin resmi sitesinde yer alan karşılama yazısında:

Birlikte, politikacıları ve düzenleyicileri kripto para endüstrisi hakkında eğitmeye ve Birleşik Krallık için uygun bir işletim çerçevesi geliştirmede onlarla birlikte iş birliği yapmaya çalışıyoruz. 

Birlikte çalışarak, Birleşik Krallık’ın bu heyecan verici yeni endüstride küresel bir lider olma potansiyelini yerine getirmesini sağlayabiliriz diye inanıyoruz.

CryptoUK, Kripto para sektöründe faaliyet gösteren yedi dev isimden oluşuyor:

BlockEx, bir dizi Blockchain tabanlı dijital varlıkların tüm yaşam döngüsünü desteklemek üzere özel olarak tasarlanmış bir borsa olan Digital Asset Exchange Platformunu başlattı. BlockEx, ‘eski’ finansal piyasalar ile yeni arasındaki iletişimi sağlamak için gayret göstermektedir.

CEX.IO, İngiltere merkezli kripto para borsasıdır. 2013 yılında ilk bulut araştırma sunucusu olarak kurulan CEX.IO, iki milyonun üzerinde kullanıcısı tarafından güvenilen, çok işlevli kripto para borsası haline geldi. FinCEN’de Para Hizmetleri İşletmesi olarak kayıtlı olan CEX.IO, soğuk kripto para depolama, finansal geçerlilik ve derin yasal uygunluğun desteğiyle sabit hizmetler sunuyor.

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olan Coinbase, tüketiciler ve tüccarlar için dijital para biriminin kolay kullanımını kolaylaştıran bir platformdur. Buna dijital para alım satımı, bulutta güvenli depolama ve bir dizi ticaret aracı da dahildir.

 

CoinShares, dünyanın ilk: düzenlenmiş Bitcoin riskten korunma fonu (GABI), Bitcoin döviz ticareti notları (COINXBT ve COINXBE), Ethereum döviz ticaret notları (COINETH ve COINETHE) ve eter fonunu (CS Fon 1) temsil etmektedir. Şirket ayrıca geçtiğimiz günlerde, büyük çaplı bir sepet fonu olan CoinShares ‘Aktif’ Fonu – çok paralı, alfa üreten aktif bir strateji – ve CoinShares’in ‘Büyük Cap’ Fonu’nu başlattı. AUM’da 1 milyar doların üzerinde yüksek büyüme gösteren bir kripto finans şirketi olan CoinShares, blok zincir ve kripto para sektöründeki finansal çözümler geliştirmenin en ileri safhadadır.

CommerceBlock, genel bir BlockChain altyapı şirketidir. Güven en aza indirgenmiş ticaret, merkezi olmayan sözleşme yürütme, on-zincir türevleri ve varlık destekli simge halka açık blok zincirlerine bir araya getirmek için bir teknoloji platformu kurma konularında çalışmaktadır.

 

CryptoCompare, kripto para dünyası için Veri ve Topluluk merkezidir. Piyasaları izlemek için bir yer, kripto ekosisteminin sunduğu tüm hizmetleri inceler ve tartışır.

 

 

eToro, küresel bir ticaret ve yatırım platformudur. 9 milyondan fazla müşteriyle, kripto para birimleri de dahil olmak üzere dünyanın en popüler finansal piyasalarına yatırım yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin