Dijital para birimleri negatif faiz oranlarını tarihe karıştırabilir! Peki nasıl?
Dijital para birimleri negatif faiz oranlarını tarihe karıştırabilir! Peki nasıl?

İngiltere borsası Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’i listeliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’de kripto para borsası olan London Block Exchange (LBX), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum Classic (ETC)’in popüler talebe göre platformunda listeleneceğini duyurdu ve bunu GBP çifti (İngiliz Sterlini) sunan tek oyuncu haline getirdi. İngiltere borsası Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’i listeleyerek kullanıcı sayısını arttırmayı hedeflemekte.

LBX, İngiltere kıyı bankacılığı tarafından desteklenen tek kripto para borsası

Ayrıca LBX, İngiltere kıyı bankacılığı tarafından desteklenen tek kripto para borsasıdır. Borsa bugün sabah GBP’ye karşı BCH ve ETC işlem çiftini açıkladı. LBX platformuna yeni eklenen Ripple listesine, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) içeren altı işlem çiftini ekliyor. LBX’in CEO’su Benjamin Dives konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto meraklıları arasındaki lansmandan bu yana çok popüler olduğumuzu kanıtladık. Düşük maliyetli alım satım ve mükemmel uygulamalarımız buna katkıda bulundu ve şimdi en ünlü borsalardan daha fazla para teklif etmemiz gerçeğini güçlendiriyoruz. Hangi kripto paranın listeleneceğine karar vermek için toplumu dinliyoruz.

İngiltere borsası Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’i listelemesine rağmen fiyatlarda henüz bir artış olmadı

Bitcoin Cash, LBX borsasında listelenme haberine rağmen olumlu rakamlar görmedi. BCH %6 oranında düşmeye devam ediyor ve şu an 1.295 dolar seviyesinde yer alıyor. Bir hafta önce Bitcoin Cash tüm dikkatleri üzerine çeken bir kripto para oldu.

Ethereum Classic, son 24 saatte %6,28’lik bir düşüş ve yazı tarihi itibariyle görüldüğü gibi 21,1 seviyesindeki işlem fiyatı ile trendi takip eden bir istisna değil. LBX ayrıca, bir dizi ek kripto varlığını listelemeyi planladıklarını ve ilerleyen zamanlarda bunları halka açıklayacaklarını da belirtti. LBX konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Şu anda dünya çapındaki müşteri hizmetleri tarafından desteklenen, İngiltere’ye daha hızlı ödeme sistemine erişim sağlayan ve titiz KYC/AML protokollerini izleyen, kaygan yeni uygulamamız sayesinde müşterilerimize değişim için katılıyoruz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin