İngiliz piyasaları kripto para birimlerine alan tanıyor.
İngiliz piyasaları kripto para birimlerine alan tanıyor.

İngiliz piyasası ve teknoloji endüstrisi Blockchain’e emanet

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin en etkili mali düzenleyici kurumlarından biri, 28 Blockchain şirketinin ürünlerini gerçek pazarda test etmesine izin verecek. Başka bir söylemle, İngiliz piyasası ve teknoloji endüstrisi Blockchain tarafından ele geçirilecek.

İngiliz piyasası kripto projeleri için bir sanal alan oluşturdu

Financial Conduct Authority (FCA), yenilikçi ürünler, hizmetler, iş modelleri ve dağıtım mekanizmalarını içeren yeni bir gerçek yaşam deneyi sağlayan bir düzenleyici sanal alan oluşturdu. Bu sanal alan, yeni ürünler veya kavramların kontrollü bir ortamda gerçek piyasada test edilmesi için kullanılacak.

Yüzlerce proje uygulandı ve bu ayın sonuçları yayınlanan sonuçların yarısından azının “kum havuzu” kapsamında gerçek hayat testlerine etkin bir şekilde izin verilebileceğini gösterdi.

Test alanında kontrollü bir şekilde riskler araştırılacak

Bununla birlikte, kabul edilen %40 oranındaki projeler arasında, çok sayıda Blockchain ve kripto para odaklı işletme göreceğiz. FCA, bu projelere atıfta bulunarak, kontrollü bir ortamda tüketici risklerinin etkili bir şekilde yönetilip yönetilmediğini ve bu avantajları sağlayıp sağlamadığını araştırmaya istekli olduğunu söyledi.

Bu bildirimler, 89 girişimden 28’inin Blockchain, akıllı sözleşmeler, kripto paralar veya dağıtık defterler olarak kabul edilmesiyle birlikte, İngiliz piyasasının ve düzenleyicilerin kripto endüstrisine yönelik genel duygularını ortaya koyuyor. Aslında, Londra Borsası Grubu’nun bu projelerden birinin dünyanın üçüncü büyük borsada işlenmesine izin vermesi için yeterli.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İşte Satoshi Nakamoto’dan sonra elinde en çok Bitcoin bulunduran ülke!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin