Cardano ADA
Cardano (ADA) bu gelişmelerle yükselişini sürdürüyor

Cardano vs Ethereum: ADA ETH’yi devirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), kripto pazarında kendisi için bir yer edinmiş durumda ve şu anda kripto pazarında ikinci sırayı tutuyor. Ancak yarış gittikçe zorlaştı ve daha fazla para zirveye ulaşmaya çalışıyor. Bunlardan biri, en popüler kripto paralardan Ethereum’a karşı bir tehdit oluşturan Cardano (ADA).

Cardano (ADA), Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın ardından manşetlere çıktı. Haskinson, Google’dan aldığı daveti kabul ettikten sonra toplantının amacı, işletmelere yardımcı olacak çeşitli teknolojik gelişmeleri tartışmak olarak belirtildi. Toplantı detaylarının çok yakında kamuoyuna açıklanacağı belirtilirken Cardano Topluluğu 28 Haziran’da bir tweet attı:

@IOHK_Charles, geçen ay Google’ın Londra Merkezinde, Cardano ve kripto paraların geleceği hakkında konuşmaya davet edildi.

Cardano’nun akıllı ağ sistemi

Cardano, aynı zamanda Ethereum’da olduğu gibi güvenlik konusuna odaklanan akıllı bir ağ olduğu için, kısa süre içinde bir karşılaştırma yapılmaya başlandı. Cardano’nun varsayımsal araştırma üzerine inşa edilmiş ve mantıksal bir felsefeden yola çıkarak geliştirilen ilk Blockchain projesi olduğu reddedilemez bir gerçek olarak karşımızda duruyor.

Cardano, Two-Layer Network’ü tanıtan yenilikçi bir platform. Bununla birlikte, daha önce kullanılan Ethereum veya Bitcoin’de bir ayrıma gerek kalmadan Blockchain’de değişiklikler yapılabiliyor. İki katman CSL-Cardano Settlement Layer ve CCL Cardano Computer Layer olarak biliniyor. Dahası, Cardano’nun e-Cüzdanı Daedalus, piyasadaki eşsiz e-Cüzdan’lardan biri. Cüzdan, kullanıcılara Blockchain içindeki merkezi olmayan uygulamaları etkinleştirme gücü veriyor. Aynı zamanda cüzdan güçlü, çok yönlü ve aynı zamanda kullanıcılar için oldukça güvenli bir yapı olarak kullanıcılara sunuluyor.

Cardano (ADA), Ethereum’u (ETH) devirebilecek mi?

Ethereum’un en popüler dijital paralardan biri olduğu şüphesiz bir gerçek fakat Hoskinson’ın da bir zamanlar Ethereum ile ilişkisi olduğu belirtilmeli. Haskinson, Ethereum’u (ETH) kuran asıl üyelerden biriydi. Hoskinson’un geçmişi göz önüne alındığında Cardano’nun Ethereum’u devirmesi mümkün. Üstelik, Google-Cardano ilişkisi ile ilgili söylentiler gerçek olursa, bu olasılık daha da güçlenecek. Bazı görüşlere göre de önde gelen kripto paralardan birini devirmek, bundan daha fazlasını gerektirebilir. Kripto para sahipleri ve kripto hayranları bu ortaklık gerçekleşene kadar beklemek zorunda kalacaklar.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin